No Go: Fred&Ed Dubbelpasta, niet ons ding!

“Jammie! Knijppasta van Fred&Ed!!”, aldus een dolblije Jesse. Ik heb niet bijgehouden hoe vaak hij me in de supermarkt gevraagd heeft om deze pasta te mogen kopen, maar ik weet zeker dat het niet op 2 handen te tellen is. Dus toen ik deze vanavond voor de pannenkoeken tevoorschijn toverde, kon de avond niet meer stuk! Of toch wel..?

Zodra Jesse van papa een heerlijke kersen-pannenkoek kreeg, moest daar natuurlijk meteen die lekkere Fred&Ed pasta overheen. Vol goede moed draaide Jesse de dop eraf en begon te knijpen.

Fred&Ed

En te knijpen….en te knijpen…. en….. Sja, dat lukte dus niet. Met al zijn kracht heeft hij geduwd, maar hij kreeg het niet voor elkaar om de pasta eruit te knijpen. Super jammer, want in plaats van leuk werd het vooral frustrerend voor Jesse. Ik heb hem maar gauw geholpen met de pasta. De Fred&Ed pasta komt er ook echt moeizaam uit. Je moet flink hard knijpen om er een sliertje uit te krijgen.
Op de foto hieronder heb ik meegeholpen. Nog kreeg hij het sliertje er niet verder uit, als je goed kijkt zie je aan zijn handen en zijn gezichtje hoe hard hij knijpt.

Na enige hulp zat het sliertje pasta dan toch eindelijk op de pannenkoek. Leuk is wel dat de pasta ook echt 2 kleuren heeft in het sliertje. Bij een pot pasta met 2 kleuren zit vaak na een paar dagen al alleen maar een bruine kleur in, in plaats van wit en bruin.

IMG_8940

Ook het uitsmeren van de Fred&Ed pasta gaat prima, dat lukte Jesse zelf ook. Het helpt natuurlijk ook wel mee dat pannenkoek warm is en de pasta daardoor wat sneller smelt. Maar toch, het smeren ging prima!

IMG_8941

Dan komt eigenlijk het belangrijkste; de smaak. En eerlijk is eerlijk…ook die valt ons een beetje tegen. We hadden hem lekkerder verwacht. Nog een minpuntje dus.
Wat wel gezegd mag worden en wat zeker een pluspunt is, is de leuke verpakking: De tube ziet er flitsend uit!
Helaas wegen de pluspunten niet op tegen de minpunten en beoordelen wij de Fred&Ed Dubbelpasta met een No Go.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

6 Comments

 • Reply
  Nadia
  6 maart 2016 at 12:07

  We hebben hier de zelfde ervaring met deze pasta. Moeilijk voor kids en niet lekker. Back to Nutella. ?

 • Reply
  Marijke
  27 februari 2016 at 14:57

  Hier dezelfde ervaring met de appelstroop. Mama helpen dus, knapt de tube zelfs open aan de bovenkant. Voor mij geen tubes meer dus. Ook al smaakte de appelstroop wel lekker!

 • Reply
  Frederique
  27 februari 2016 at 13:39

  Oh wat lief dat koppie 🙂 Hier vonden ze het ook tegenvallen qua smaak…

 • Reply
  Nathalie
  26 februari 2016 at 16:55

  Ik heb vorige week de pindakaas variant gekocht bij de AH. Net zo slecht!

  • Reply
   Go or No Go
   26 februari 2016 at 18:06

   Oh, dat is ook goed om te weten, gaan we die ook niet kopen! 🙂
   Wel jammer zeg, want de tube zelf is super leuk voor de kids…maar ja, moet hij wel te gebruiken zijn door kids.

 • Reply
  Saskia
  26 februari 2016 at 11:41

  Je zou denken dat die tube voor kinderen is gemaakt. Balen dat de pasta er zou moeilijk uit komt. Hierdoor zou ik het minder gauw kopen. En zeker als de smaak dan ook nog eens tegen valt.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.