Mommy’s Musthaves – Nathalie van Veusteveul

Avatar
Latest posts by Linda - Go or No Go (see all)

Mommy's Musthaves logo 6

Vandaag verteld Nathalie alles over haar Mommy’s Musthaves!

Nathalie schrijft op haar blog Veusteveul over allerlei onderwerpen. Van nieuwsgerelateerde items en opvoeding & kinderen tot creatieve uitspattingen en aankopen of producten.
Ook kun je haar volgen op onder andere Facebook en Instagram.

Wie ben je? 
Mijn naam is Nathalie, ik ben getrouwd, 34 jaar en moeder van twee mooie meiden!
Onze meiden zijn inmiddels al weer 5 en 8 jaar oud, de tijd vliegt!
Foto Nathalie

Waarmee knutselen je kinderen het liefste?
Geef de dames een stapel knutselspul en ze zijn tevreden! Papier, lijm, schaar, glitters, wiebeloogjes, pompons en chenille-pijpenragers en ze vermaken zich werkelijk uren!
Wat ze ook altijd wel leuk vinden om te doen is porselein voorzien van een tekening of tekst, dit doen we vaak als cadeautje dus heel regelmatig zijn we ook daar mee bezig.

Welk creatief speelgoed vinden je kinderen het leukste?
Op dit moment zijn ze erg druk met pixels, voor de jongste hebben we pixelsXL! Ook strijkkralen en loom elastiekjes zijn spullen die telkens weer tevoorschijn komen!
Pixels XL creatief

Welk gezelschapsspel vinden jullie het leukste om te spelen?
Zelf speel ik niet zo graag spelletjes, de meiden wel… wat vinden ze het leukste? Nou ze spelen vaak kwartet en mikado (oude en nieuwe varianten). Dat vinden ze leuk!

Heeft je kind een spelletje dat hij/zij graag alleen (zelfstandig) speelt?
Spelletjes doen de meiden eigenlijk altijd samen of met ons, alleen is het toch eerder knutselen of tekenen bijvoorbeeld. Ook Lego Friends komt geregeld tevoorschijn bij beide dames! Bij de jongste komen ook de figuurtjes van Paw Patrol geregeld tevoorschijn als ze lekker zelf aan het spelen is.

Hebben jullie een spelcomputer in huis?
We hebben volgens mij twee ‘grote’ spelcomputers in huis waaronder een Wii, de meiden weten eigenlijk pas sinds kort dat we die hebben. Zo vaak gebruiken we die dus 😉
De meisjes hebben ieder een oude Nintendo DS, maar echt vaak spelen ze er niet mee. Wel als we langer in de auto moeten of als de jongste mee moet terwijl de oudste bij een arts of therapie is.

Welke game spelen je kinderen het liefste?
De meiden spelen graag mario spelletjes, volgens mij hebben ze op de Wii zo’n race spelletje van mario gedaan!

Waarmee vermaken je kinderen zich tijdens een lange autorit?
Dan gaat de Nintendo DS mee, maar wij rijden misschien één of twee keer per jaar een echte lange rit. Dat komt gewoon zelden voor, daarnaast is het soms zo dat de man in huis met de auto gaat en ik met de meiden met de trein. Dan hebben ze weinig nodig, dan vermaken ze zich wel met alles wat ze zien en het spelen van ik zie, ik zie wat jij niet ziet!

Met welk buitenspeelgoed spelen je kinderen het liefste?
Als we buiten spelen is het vaak bliklopen, maar ook stelten vinden ze leuk. Verder is heb je van die dingen die je om de enkel kan doen en dan draaien. Geen idee hoe het heet… Enkelspringbal, Swingstick of Enkelswing heb ik al wel eens voorbij horen komen. En gewoon een bal, dat blijft altijd leuk!
enkelswing bal

Wat is de favoriete verkleedkleding van je kinderen?
Maakt eigenlijk niet uit! Als ze maar kunnen verkleden, van koksjurk tot heks of prinses.

Welke shampoo/douchegel vind je fijn voor je kinderen?
Voor de jongste gebruiken we producten van SebaMed, haar huid reageert soms nogal onverwachts en fel op producten. De oudste pakt gewoon waar ze zin in heeft, er staat altijd van alles.

Welke lekkernij vinden jouw kinderen het lekkerste?
Als de meiden de keuze krijgen kiezen ze bijvoorbeeld voor een ijsje van Cicuto. Dat is een Italiaanse ijssalon in Wageningen en dat ijs is zo verschrikkelijk lekker! Maar ja, alleen van maart tot begin oktober zijn ze geopend.
Ook zijn ze wel gek van BabyBel, dat vinden ze echt heerlijk. Misschien nog wel beter als het gemiddelde snoepje.

Welk kinderproduct of speelgoed vind jij echt een aanrader voor andere ouders, oftewel een Go?
Als een kind gek is op knutselen en een precies werkje zou ik zeggen Pixels! Onze oudste van 8, bijna 9 vindt dat werkelijk geweldig!  Voor de jongste hebben we PixelsXL ook dat is erg leuk, maar allemaal iets grover en goed geschikt voor een kleuter.

Verder waarschijnlijk iets wat op wel meer lijstjes zal staan, maar dat is toch BBlocks (goedkopere variant van Kapla) en Lego (Friends). Dat is en blijft mooi spul; bouwen blijft boeien! Al deze merken en type speelgoed kunnen ook lang mee en is niet alleen voor een kleuter leuk bijvoorbeeld!
torenblock

Welk kinderproduct of speelgoed vind jij echt een tegenvaller, oftewel een No Go?
Beados, we hebben het in huis. Maar het valt mij zo tegen! Ik vindt het erg prijzig en de meiden kijken er zelden na. Kan me niet herinneren wanneer ze daar mee gespeeld hebben!

Als ik terug kijk naar de kleinere kinderen vind ik loopstoeltjes erg fout, niet zozeer omdat het product er niet mooi uit ziet. Kinderen die met de tenen proberen voort te bewegen terwijl ze in een dergelijk product “hangen”, ik kan me niet voorstellen dat het fijn (en goed voor ze) is ondanks dat ze er veel plezier van kunnen hebben.


Nathalie, bedankt voor het invullen van de Mommy’s Musthaves vragenlijst!
Heb je vragen aan Nathalie? Stel ze gerust hieronder in een reactie.

Volgende week donderdag staat er weer een nieuwe Mommy’s Musthaves voor je klaar!


Door middel van een aantal vragen gaan we iedere week op zoek naar echte Musthaves voor ouders en kids. Iedere donderdag verteld een andere Mama over haar Musthaves. Welk speelgoed en welke producten raden zij iedere ouder aan? Je leest het hier!

Lijkt het je leuk om ook mee te werken aan deze rubriek, laat het me dan weten hieronder.

 


♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

  • Reply
    Samenwerkingen... - Veusteveul.nl
    23 juli 2017 at 20:17

    […] Go or no go ~ Vragenlijst over speelgoed! […]

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.