Een dagje Huishoudbeurs & Negenmaandenbeurs

IMAG0216Samen met Liset bracht ik zaterdag 27 februari een bezoekje aan de Huishoudbeurs en de Negenmaandenbeurs. Benieuwd wat ik er van vond? Kijk dan gauw mee!

We kwamen zaterdag lekker op tijd aan, al rond kwart over 10. Dat hadden we goed ingeschat, want zo waren we precies voor de grote drukte en hadden we onderweg geen last van files.
Na het ophalen van onze perspassen konden we los!

IMAG0187
We besloten te beginnen bij het Happy & Health gedeelte. Daar was het nog lekker rustig toen we binnen kwamen. Happy & Health is een nieuw segment bij de huishoudbeurs. Het is nog een redelijk klein gedeelte, maar wel heel erg leuk en interessant! Zo kon je er samen sporten met Carlos Lens, allerlei gezonde snacks en drankjes proeven en natuurlijk ook ontspannen. Bijvoorbeeld door een massage of door een healing bij SFQigong. Dit laatste mochten Liset en ik uitproberen. Je zou er heerlijk ontspannen door raken en uiteindelijk zou de komende dagen je energielevel er flink van omhoog moeten gaan. Terwijl ze de healing bij mij uitvoerde, voelde het wel lekker rustig en ontspannen. Vandaag echter voel ik geen verschil. Wie weet morgen? Zo ja, dan laat ik het jullie weten! 😉

Na het Happy & Health gedeelte zijn we eigenlijk een beetje kris-kras gaan lopen. Achteraf gezien was dat niet echt handig, want we wisten na een tijdje rondlopen eigenlijk niet meer wat we al gezien hadden, hihi. Ach, voor beginners deden we het lang niet gek ;-).
We kwamen onder andere een leuke runway show tegen van TMC models:

IMAG0192
En heerlijke chocoladerepen. Gelukkig kon ik de aanbieding weerstaan 🙂

IMAG0197

Wel kocht ik heerlijke Napoleon snoepjes. En daar mocht ik ook nog een grappig schietspel doen. Helemaal leuk, het kind in mij kwam weer even tot leven. En ik won gelukkig 😉 Nog een extra zakje snoepje mee naar huis!

En tot slot brachten we nog een bezoekje bij de winkel van de toekomst. Echt een bizar idee dat zij van plan zijn om eind dit jaar al te beginnen met deze manier van shoppen. Via die bril kun je in de winkel rondkijken (in mijn geval de Mediamarkt). Je kiest een product uit, bestelt dit en vervolgens wordt dit dezelfde dag bij je bezorgd. Maf idee hoor! Ik ben benieuwd als ik eind 2016 dit bericht terug lees, of het winkelen van de toekomst werkelijkheid is geworden! 🙂

12043776_545384265633718_1325998354_o
Na de huishoudbeurs was het tijd voor een bezoekje aan de Negenmaandenbeurs. Daar hebben we allerlei leuke stands en shops gezien, en heel eerlijk gezegd is het foto’s maken er een beetje bij ingeschoten.
Gelukkig heb ik wel een aantal hele leuke mensen en bedrijven gesproken waarover ik jullie binnenkort in losse blogs meer over ga vertellen 🙂

Verder kwamen we Dirk Scheele nog even tegen, dus natuurlijk even snel een foto gemaakt.

IMAG0203

Ook hebben we nog even staan lachen bij het bakfiets-speelplein. Altijd leuk om mensen voor de eerste keer te zien rijden met een bakfiets, het blijkt toch een hele uitdaging.

IMAG0207
We hebben een super gezellige dag gehad! Erg leuk om de Huishoudbeurs en Negenmaandenbeurs een keer mee te maken en helemaal leuk om dit dan ook als Pers mee te maken! 🙂 Ik zeg volgend jaar weer!

IMG_20160227_160719

Ben jij ook bij de Huishoudbeurs of de Negenmaandenbeurs geweest dit jaar?

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

2 Comments

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  1 maart 2016 at 10:52

  Mooie overzichtsfoto, die eerste! Zo krijg ik een goede indruk van de beurs.

 • Reply
  Nathalie
  28 februari 2016 at 19:40

  Leuk verslagje! Ik vond het ook superleuk op de Negenmaandenbeurs!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.