Carnaval Persoonlijk

Carnaval – Waar is Wally ?

Linda - Go or No Go

Linda, 32 jaar en eigenaresse van Go or No Go.
Avatar

rood witte nagels

Door de carnavalsgekte heen kruip ik even achter mijn laptop, om aan jullie te laten zien hoe ik dit jaar samen met mijn vriendinnen verkleed ben!聽Een tijdje terug schreef ik al hoe we andere jaren verkleed waren en dat we dit jaar verkleed zouden gaan als Wally. Wally van Waar is Wally. Ik beloofde jullie daarbij ook een foto, en die krijgen jullie natuurlijk ook!

Waar is Wally

Er lopen al jaren Wally’s rond met carnaval, maar natuurlijk niet zo leuk als wij. Vinden wij dan.. 馃榾
Met de maffe ronde聽bril, het grappige聽Waar is Wally mutsje聽en聽uiteraard de rood-wit gestreepte outfit met blauwe broek was Wally geen lastige carnavalsoutfit. Ook wel eens fijn, om niet zo veel te hoeven voorbereiden aan je outfit.
We kochten er nog rood-wit gestreepte beenwarmers bij en klaar was Wally.

waar is wally carnaval outfit

Zaterdagmiddag werden de nagels al gelakt, dat had bij mij wel even tijd nodig want dat doe ik dus echt n贸贸it. Maar uiteindelijk is het gelukt hoor.
De avond en nacht op stap was super gezellig en wij vonden het wel humor om zo af en toe op de achtergrond, als er een foto werd gemaakt door de fotograaf, er stiekem op te gaan staan. In het kader van Waar is Wally 馃槈 . Ach, met carnaval mag je best een beetje blij doen, toch? 馃槈 Ik ben benieuwd naar die foto’s, en vooral hoe vaak we erop staan, haha.

waar is wally verkleedkleren zelf

Tijd om af te sluiten! Kids naar hun logeeradresje brengen en dan gaan Arno en ik later uit eten, tapas eten! En vanavond zien we wel weer waar we belanden! 馃榾
Zondag gaan we hopelijk de optocht hier in het dorp bekijken, als het weer een beetje mee gaat werken.

Fijne carnaval! Gaan jullie ook een optocht bekijken?

 

 

鈾 鈾 鈾 Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. 鈾 鈾 鈾Reacties

Reacties

1 Comment

 • Avatar
  Reply
  Frederique
  6 februari 2016 at 22:36

  Haha grappig dat jullie op de foto’s gingen staan. En Wally outfit ziet er leuk uit 馃檪

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.