Carnaval – De schooloptocht & de dorpsoptocht

Linda - Go or No Go

IMAG0054En dan is de carnaval voor ons alweer voorbij! Waar ik vroeger nog volop 3 dagen door zou feesten, is het tegenwoordig op zondagmiddag klaar. Dan gaan de carnavalskleren in de was, alle rommel weer het huis uit en morgen gewoon weer werken!

Vanmiddag zijn we bij ons in ‘t dorp naar de optocht wezen kijken. Stiekem stelt die hele optocht niets voor, zeker niet als je ooit de optocht in Den Bosch, Budel, Eindhoven of andere grotere steden gezien hebt. Maar toch staan we ieder jaar weer naar onze optocht te kijken en gelukkig is het ook altijd gezellig.
Daan en Jesse hebben weer veel mooie wagens gezien en natuurlijk vooral achter de snoepjes en al het lekkers aangerend.

School optocht

Vrijdagochtend hebben Daan en Jesse zelf ook in een optocht meegelopen. Dat was natuurlijk de schooloptocht. Vorig jaar liepen Daan en Jesse voor de eerste keer mee in de optocht en dit jaar was het dus alweer hun tweede keer. Gelukkig was het droog dus was het voor de kinderen weer een groot feest om door de straten te lopen. School optocht kano

Daan was deze keer met zijn klas als indianen verkleed. Samen met een klasgenootje liep hij in een kano. Super schattig!
Jesse was al stoere cowboy verkleed met zijn klas en was vooral heel trots dat hij helemaal vooraan liep en de bison vast mocht houden.

Ben jij ook naar een optocht wezen kijken? 

School optocht cowboy

Vanwege privacy zijn Daan en Jesse’s klasgenootjes voorzien van een mooie hartje 🙂

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.