Bioscoop Uitstapjes met je kids

15 jaar Pathé Helmond: Wij gingen naar Alvin en de Chipmunks

Linda - Go or No Go
Laatste berichten van Linda - Go or No Go (alles zien)

IMG_9203Zoals ik eerder al op mijn blog vertelde bestaat Pathé Helmond 15 jaar en dat werd de afgelopen week flink gevierd! Wij brachten dit weekend een bezoekje aan de bioscoop.

Daan en Jesse hadden al veel zin in het uitstapje, want het was weer even geleden dat we naar de bioscoop waren geweest. Bij binnenkomst viel Jesse’s oog direct op de glittertattoo’s. Bij een medewerker konden kinderen een super stoere glittertattoo laten zetten. Uit een map vol ontwerpen koos Jesse voor een ridderzwaard. Zelf mocht hij de kleuren uitzoeken en na 5 minuutjes was de tattoo gezet!

IMG_9198
Super stoer en Jesse is er erg trots op. Hij heeft nu bedacht dat hij hem maandag op school wil laten zien. Super leuk, maar dat was vanmorgen met douchen een hele uitdaging! Gelukkig is het gelukt, zit de tattoo er nog op en kan hij hem morgen showen aan zijn klasgenootjes.

IMG_9200

Naast de glittertattoo’s was er een verkleedhoek met leuke verkleedaccessoires en er stond een kleurtafel. Jesse heeft tijdens het wachten op de film lekker zitten kleuren.
IMG_9191

We gingen naar de film Alvin en de Chipmuncks. Voor aanvang van de film werden we nog verrast door Pathé Helmond! Iedereen kreeg een lootje, en onder alle lootjes werden 6 prijsjes verloot.
Super spannend, Daan en Jesse zaten vol spanning op hun stoel. Helaas vielen ze niet in de prijzen, maar het was wel erg leuk dat Pathé dit deed!

Daan en Jesse vonden Alvin en de Chipmunks een grappige film met leuke liedjes. Wel vonden ze beide dat de film wat lang duurde. Maar ach, met lekkere popcorn en snoepjes maakt dat eigenlijk ook niet uit, want gezellig was het zeker!

IMG_9192

Na de film was er nog een Meet & Greet met M&M’s Red en Yellow. Helaas was Yellow er niet bij en was het wachten op Red. Dat duurde eventjes, maar toen hij er eenmaal was kon Jesse hem een handje geven en met Red op de foto.
Daan was net even op het toilet toen Red de lobby in kwam, maar na een paar minuutjes was Red alweer weg. Dat was wel jammer, want daardoor had Daan Red niet meer kunnen zien.

Daan en Jesse hebben een leuke middag gehad! Pathé Helmond, bedankt voor de ontvangen bioscoopkaartjes!

IMG_9196

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.