Uitje met je kids: ‘t Veluws Zandsculpturenfestijn

Avatar

Bij de Beeldentuin in Garderen vindt van 15 april tot en met 29 oktober 2016 voor alweer de achtste keer het bijzondere evenement ’t Veluws Zandsculpturenfestijn plaats.

‘t Veluws Zandsculpturenfestijn

Het thema van dit jaar, De wereld van Rien Poortvliet, is een feest der herkenning! Laat je betoveren door de werken van deze beroemde illustrator/schilder, uitgebeeld door de allerbeste zandkunstenaars. En… er komt heel veel aan bod. Van zijn atelier tot het boerderijleven zoals het vroeger was en dieren in alle soorten en maten. Ook de jacht zie je natuurlijk terug in de zandbeelden en niet te vergeten de werken van de beroemde kabouter. 

Ook wordt bij dit festijn het 40-jarige jubileum gevierd van de Kabouter. Niet voor niets heeft ’t Veluws Zandsculpturenfestijn dit jaar dan ook een sprookjesachtig Kabouterbos aangelegd.Tijdens je bezoek aan ’t Veluws Zandsculpturenfestijn (er is zowel een binnen- als buitenterrein) zie je de zandsculpturen niet alleen vanaf de grond. Ook van bovenaf kun je een blik werpen op de bijzondere werken. Neem plaats in een van de karretjes die over de monorail rijden waarbij je wordt vergezeld door een kabouter. Ontdek het gehele buitenterrein (leuk voor jong en oud!) en zie nog meer details en ervaar hoe bijzonder alle werken samen zijn. Je hoeft je bij ’t Veluws Zandsculpturenfestijn in ieder geval geen moment te vervelen, want naast het bekijken van de zandsculpturen is het ook mogelijk om op één van de terrassen een hapje en drankje te nuttigen, zijn er (woon)winkels en kun je buiten in de Beeldentuin (3000 m²) op je gemak tuinideeën opdoen en de mooiste tuindecoraties en beelden bekijken.

Tot slot gaat Rob Verlinden het park voor opening omtoveren in een kleurige bloemenzee zodat alle zandsculpturen nog beter tot z’n recht komen.

Prijs & openingstijden

’t Veluws Zandsculpturenfestijn, inmiddels uitgegroeid tot het grootste zandsculptuurevenement in Nederland, vindt plaats van 15 april t/m 29 oktober 2016 in de Beeldentuin in Garderen. Het is maandag t/m vrijdag geopend van 10.00 tot 17.30 uur. Zaterdag is het geopend van 10.00 tot 17.00 uur (zondag is het gesloten). De toegangsprijzen bedragen:
– 0 t/m 5 jaar: gratis
– 6 t/m 12 jaar: € 4,50
– 13 jaar en ouder: € 9,50
Meer info vind je op de website.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.