Fashion & Styling Sporten

Stoere, betaalbare sportkleding voor jongens – Zeeman

Daan en Jesse sporten nog niet, behalve dat ze natuurlijk iedere week naar zwemles gaan. Het is wel érg fijn om in makkelijke sportkleding naar het zwemmen te gaan, zodat het aan- en uitkleden lekker soepel gaat. Ik vond de ideale kleding hiervoor; stoer, soepel en goedkoop!

Daan en Jesse doen nog niet aan sport, omdat ik 1x per week zwemmen wel even voldoende vindt. Zodra ze hun A-diploma gehaald hebben, waarschijnlijk als ze rond de 6.5-7 jaar zijn, vind ik het een mooi moment om samen met de jongens te gaan kijken naar welke sport ze leuk vinden. Tot die tijd blijft het voorlopig lekker even bij zwemmen.

Iedere zaterdagochtend gaan de mannen richting zwembad om daar 40 minuten te zwemmen. Thuis trek ik hun zwembroek alvast aan en daarna hun kleding erover. Prima, en uitkleden bij het zwembad gaat ook snel. Zodra ze klaar zijn, komen er 2 bibberende kindjes binnen. Snel snel afdrogen en aankleden. Aankleden gaat wat minder snel met een spijkerbroek en het plakt allemaal nog een beetje.
Eigenlijk dus veel makkelijker om gewoon lekker soepele kleding aan te doen naar het zwembad! Van de Zeeman ontving ik voor mijn jongens gave sportkleding. Ik kan jullie vertellen dat deze sportsets echt ideaal zijn en ook nog eens lekker goedkoop!

Ieder een fijne joggingbroek met zakken en een stoer sportshirt, beide in verschillende kleuren. Daan en Jesse vinden ze super stoer en vinden het heerlijk om na het zwemmen hun sportkleding aan te doen.
Zo fijn zelfs dat ze de kleren ‘s avonds met het naar bed gaan niet eens meer in wilde ruilen voor een pyjama! 🙂

De kleding is van prima kwaliteit, zoals ik ook wel van Zeeman gewend ben. De kleding valt goed en sluit goed aan.
De shirts kosten €2,50 per stuk en de joggingbroeken €4,99. Voor €7,50 heb je dus al een complete sportset!

Even wat anders, wat ook super handig is. We blijven in de kleding, maar dan even over de sokken. Je hebt namelijk hele handige compressiekousen. Deze sokken geven je benen energie en ze voorkomen spierpijn. Wie wil dat nu niet? Ze zitten lekker strak en het beste kun je ze dan ook ‘s ochtends aan doen, dan zijn je benen op hun dunst. Zo, dat was even tussendoor, een tip van flip :).

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

 • Reply
  Fleur
  30 januari 2016 at 15:30

  Wij denken ook zo over de zwemles en andere sporten 🙂 En die joggingbroeken van de Zeeman zijn inderdaad ideaal.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  29 januari 2016 at 16:01

  Ze zien er leuk uit! En het ziet er comfortabel uit.

 • Reply
  Lisette van Dijk
  29 januari 2016 at 11:17

  Wat een knappe knullen heb je toch! En de sportsets zijn echt super leuk! Ga snel kijken bij ons in het dorp 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.