Kinderverjaardag & het kinderfeestje voorbereiden

Linda - Go or No Go

Een kinderverjaardag goed voorbereiden heeft tijd nodig en dus zijn wij anderhalve maand van te voren al begonnen met de eerste voorbereidingen. Daarmee is dan ook meteen een nieuwe categorie geboren op Go or No Go: Kinderverjaardag! Hier ga je binnenkort allerlei leuke tips en reviews vinden voor kinderverjaardagen.

6 jaar

Daan en Jesse worden 10 maart zes jaar en dus zijn de voorbereidingen in volle gang!
Samen met Daan en Jesse heb ik bedacht wat ze graag zouden willen doen op hun kinderfeest, wat ze leuk vinden, wat ze willen trakteren en ga zo maar door. Tegenwoordig zijn thema-kinderfeestjes helemaal hip. Wij doen dat lekker helemaal anders en kiezen dus niet voor één thema!

Themafeestje

Een themafeestje is natuurlijk heel erg leuk, zeker als je kindje enorm fan is van iets. Bijvoorbeeld een LEGO feestje omdat je kindje dol is op LEGO. Of een prinsessenfeestje voor het echte prinsessenmeisje.
Daan en Jesse hebben natuurlijk ook hun favorieten. Als ik vraag wat ze heel erg gaaf vinden, roepen ze meteen Pokémon, Skylanders en Mario Bros. Ze zijn het niet altijd (eigenlijk best wel vaak niet..) met elkaar eens, maar hierover wel. Pokémon vinden ze geweldig om op Netflix naar te kijken en Skylanders en Mario Bros spelen ze heel graag op de Wii.
Één grote favoriet hebben ze dus niet, en dat hoeft ook niet. Dan zorgen we er gewoon voor dat ál hun favorieten terug te vinden zijn op hun kinderfeestje! Strijkkralen mario bros skylanders pokemon

Feestje!

Ik ga nog niet teveel verklappen, maar naast veel leuke tips en reviews rondom hun verjaardag vind ik het ook vooral heel gaaf om met jullie samen feest te vieren! Natuurlijk voor de verjaardag van mijn twee stoere mannen, maar ook omdat ik nog iets te vieren heb in maart.
15 maart bestaat Go or No Go namelijk alweer een half jaar! Ik vind het dan wel erg leuk om dit met alle lezers en volgers van Go or No Go te vieren!
En je weet: Wie jarig is, trakteert! En dat is dan ook precies wat we vanaf 10 maart twee weken lang gaan doen!! 😀

Hoe zit dat met jullie voorbereidingen voor een kinderverjaardag? Beginnen jullie ook ver van te voren al?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

5 Comments

 • Avatar
  Reply
  Fleur
  31 januari 2016 at 11:26

  Ja ik vind het ook altijd leuk om er wat bijzonders van te maken. Zo te zien hebben onze jongens dezelfde interesses, dus ik ben benieuwd!

 • Avatar
  Reply
  Marisca| Mamablogger
  30 januari 2016 at 20:03

  Milan werd in oktober 5 en ik was er in augustus ook al mee bezig. Uitnodigingen, traktatiedoosjes laten maken, mijn zus die LEGO hoofdjes ging haken etc. Ik vond het ook heel erg leuk om te doen. Dit was zijn eerste verjaardag op school en feestje dus wilde er ook wel wat speciaals van maken. Voor dit jaar heb ik al moeten reserveren voor zijn feestje in oktober anders zat het al vol…

  • Go or No Go
   Reply
   Go or No Go
   30 januari 2016 at 20:05

   Jeetje, nu al reserveren?? Haha nu maak je me wel erg nieuwsgierig naar waar jullie heen gaan!! 🙂

 • Avatar
  Reply
  Alyt
  30 januari 2016 at 17:36

  Alvast gefeliciteerd met de boys en je halfjaar blog! Ben heel benieuwd wat voor thema jullie kiezen!

  Mijn dochter wordt over 2 weken 6 jaar en ook ik ben al bezig met voorbereidingen te treffen. Vind het ontzettend gaaf om mee bezig te zijn en de leukste verjaardagsspullen te scoren en de gaafste spelletjes te bedenken.
  Mijn dochter krijgt een FROZEN feest.
  Verschillende goedkope attributen al gehaald.

  Mocht iemand nog leuke spullen van❄Frozen❄ willen scoren, ga naar de Zeeman of Action. Op pinterest zijn ook veel ideeën te vinden

  • Go or No Go
   Reply
   Go or No Go
   30 januari 2016 at 17:47

   Dankjewel Alyt! 🙂
   Een thema kiezen we dus uiteindelijk niet; het wordt van al hun favorieten een beetje!

   Goede tip van de Frozen spulletjes; ik zag laatst ook veel leuke Frozen spullen bij de Kruidvat liggen voor een zacht prijsje.

   Jij ook alvast proficiat met je dochter!!

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.