Carnaval: Verkleedkleren voor groot en klein

D&JIn het zuiden van het land zijn we op dit moment druk bezig. Druk bezig met de voorbereidingen voor een feest. Een groot feest, waar we ieder jaar naar uit kijken en ieder jaar van genieten. En op dit moment zijn we in de ban van verkleedkleren, versieringen, optochten en feestknutsels. Ik heb het natuurlijk over Carnaval!

Met mijn vriendinnen zijn we al weer volop bezig met ons pak van dit jaar. Ieder jaar verzinnen we weer iets nieuws. Zo waren we eerder al onder andere verkleed als de Gelaarsde Kat, Marge van de Simpsons, Miljoenenjachtmeisje en Olaf van Frozen.
Het zou natuurlijk flauw zijn om niet te laten zien hoe dat dat er uit zag…dus bij deze 🙂

Carnaval

Dit jaar gaan we verkleed als Waar is Wally, je kent hem wel, van die gewéldige kinder-zoek-boeken. Wat heb ik die vroeger vaak ‘gelezen’. Gelukkig zijn ze bij ons in de bibliotheek nog altijd te lenen, dus die gaan we binnenkort zeker eens een keertje meenemen bij de bieb.
Hoe ik er deze carnaval uit ga zien, dat zien jullie later wel weer een keer! 🙂

Waar is Wally

Genoeg over mij! Daan en Jesse vieren natuurlijk ook carnaval! Op school knutselen ze flink om de school te versieren. Daarnaast knutselen ze voor de optocht, want met school gaan Daan en Jesse ook meelopen in een optocht. Alle klassen lopen dan in een optocht door de wijk heen, zingen liedjes, maken muziek. Super leuk!
Vorig jaar had Daan met zijn klas klok-mutsen geknutseld en ze zongen een liedje over een klok. Alle kindjes kregen een muziekinstrument en zo liepen ze vrolijk de straten door. Wat een feest 🙂005 Jesse had met zijn klas vliegtuigen geknutseld, stoer hè!
009De verkleedkleren van Daan en Jesse kocht ik vorig jaar online. Jesse wilde heel graag Batman worden en Daan Spiderman. Zo gezegd, zo gedaan en wat waren ze blij toen ze de verkleedkleren kregen. Het leuke is dat de kleren na carnaval ook nog volop gebruikt worden, want die doen we gewoon in de verkleedkist!
Ook waren ze vorig jaar even kleine Olafjes 🙂 IMG_20150215_181740Voor dit jaar zijn Daan en Jesse er nog niet helemaal uit wat ze willen worden. Al moeten ze hun keuze wel snel gaan maken, want carnaval is al over 3 weken!
Ik ben benieuwd hoe jouw kind(eren) verkleed gaat? En waar koop jij zijn of haar carnavalsoutfit? 

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

7 Comments

 • Reply
  Leukste cadeaus voor een 5-jarig meisje - Go or No Go
  20 mei 2020 at 06:31

  […] Verkleedkleren […]

 • Reply
  Carnaval - Waar is Wally ? - Go or No Go
  6 februari 2016 at 17:50

  […] laten zien hoe ik dit jaar samen met mijn vriendinnen verkleed ben! Een tijdje terug schreef ik al hoe we andere jaren verkleed waren en dat we dit jaar verkleed zouden gaan als Wally. Wally van Waar is Wally. Ik beloofde […]

 • Reply
  Carnavalskleding shoppen bij Party Pakjes + Winactie! - Go or No Go
  26 januari 2016 at 10:27

  […] Vorige week schreef ik over carnaval, en dat ik nog geen idee had hoe Daan en Jesse verkleed zouden gaan. Inmiddels zijn we geslaagd! Ik heb twee super schattig verklede mannetjes die hun pakjes geweldig vinden én ik heb een toffe winactie voor mijn volgers, in samenwerking met Party Pakjes! […]

 • Reply
  Joyce
  15 januari 2016 at 20:07

  Ik maak zelf pakken. Kay wil als de punker billy joe net als vorig jaar en luka als een Jedi uit star wars. Zelf ben ik er nog niet aan uit. Maar de greef heeft nu 55% korting dus dat biedt perspectief!

  • Reply
   Go or No Go
   15 januari 2016 at 20:09

   Wat gaaf! Die pakken van vorig jaar die jij gemaakt had herinner ik me inderdaad nog wel. Kay met die stoere make-up! 🙂
   Heeft de Greef 55% korting op alles dan? of op stoffen?

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  15 januari 2016 at 11:21

  Wij doen niet aan carnaval en ik weet eigenlijk niet eens waar het is. Wel zag ik bij de Zeeman leuke onesies van lieveheersbeestjes.

  • Reply
   Go or No Go
   15 januari 2016 at 13:15

   Haha Carnaval leeft natuurlijk volop in het Zuiden, maar las dit jaar dat het tegenwoordig ook gevierd wordt in Amsterdam bijvoorbeeld.
   Bij de Zeeman zag ik inderdaad laatst ook voorbij komen, zal eens kijken of dat iets is! 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.