Tag: Kerst met Kinderen

Linda - Go or No Go

Linda, 32 jaar en eigenaresse van Go-or-No-Go.nl en Digitaalopvoeden.nl
Avatar

Kerst met Kinderen, ik was wel heel benieuwd hoe anderen dat aanpakken. Vier je kerst, of vind je het na Sinterklaas wel welletjes? Zet je een kerstboom en zo ja, komen er cadeautjes onder? Tijdens mijn online zoektocht kwam ik een leuke tag tegen om in te vullen. Zo kunnen jullie zien hoe wij omgaan met kerst!

STAAT ER EEN KERSTBOOM BIJ JULLIE IN DE WOONKAMER?

Jazeker! Dit jaar stond de boom op 6 december al in huis! Ik vind het heerlijk en geniet er het liefste zo lang mogelijk van! Dit jaar hebben we een iets kleinere boom als anders, dat komt omdat mijn man een rib gebroken had begin december. Daardoor kon hij de boom niet sjouwen en kwam het dit jaar op mij neer, hihi. Dus een kleinere, maar hele gezellige en mooie volle boom was het resultaat! Dit jaar heb ik samen met de jongens een nieuwe kleur uitgekozen voor in de boom, dus stiekem kon ik ook niet meer wachten om te zien hoe de kleur eruit zou zien.

HEBBEN JULLIE EEN HERINNERING AAN DE EERSTE KERSTMIS VAN JE KIND?

Ja, we hadden toen hele schattige baby-pakjes gekocht voor ze, en natuurlijk volop foto’s gemaakt.
En ja, natuurlijk deel ik die met jullie:

WHAT’S FOR DINNER?

Kerstavond gaan we lekker uit eten met mijn familie en Eerste Kerstdag gaan we eten met de familie van mijn man.
Tweede Kerstdag gaat manlief heerlijk koken voor ons gezin. dan pakt hij altijd extra uit met van alles lekkers. Genieten!

LIGGEN ER BIJ JULLIE CADEAUTJES ONDER DE BOOM?

Ja, we krijgen ieder jaar kerst cadeautjes van vrienden uit Engeland. En wij sturen ook ieder jaar kerstcadeautjes naar hen toe. Een hele mooie, bijzondere en leuke traditie!

HEBBEN DE KINDEREN EEN EIGEN BOOM?(OP DE KAMER)

Nee, dit jaar hebben de kinderen geen eigen kerstboom. Vorig jaar wel, toen mochten ze van ons bij de boer een hele kleine uitkiezen. Uiteindelijk vonden ze dat wel leuk, maar door dat boompje werd het ook wel erg vol in huis!

GAAN JULLIE IETS LEUKS DOEN IN DE KERSTVAKANTIE?

Eigenlijk zouden we deze Kerstvakantie naar Disney on Ice gaan, maar helaas kan dat niet doorgaan. Jammer, maar volgend jaar gaan we zeker! Daarvoor in de plaats gaan we sowieso een keer gezellig naar een binnenspeelparadijs, en we zijn nog aan het kijken naar een bijzonder kerst uitstapje. En natuurlijk gaan we nog een bezoekje brengen aan de schaatsbaan hier in het dorp.

ZIJN ER AL SPECIALE KERSTOUTFITS GESHOPT?

Yep, voor Daan en Jesse 2 stoere zwarte broeken en ieder een blouse. Ze matchen, maar zijn niet hetzelfde. Dat vind ik altijd erg leuk! Ik show jullie de outfits na kerst natuurlijk!

GAAN JULLIE NAAR DE KERK MET KERST?

Nee, we gaan nooit naar de kerk.

WAT IS JULLIE FAVORIETE KERSTFILM OF -LIEDJE?

Daan heeft op school Twinkel Twinkel Kleine Ster geleerd, dat vind hij erg mooi. En Jesse heeft Jingle Bells geleerd.
Zelf ben ik helemaal verliefd op het nummer: – Smith & Burrows – When The Thames Froze

STUREN JULLIE EEN KERSTKAART?

Ja, de kaarten zijn vorige week op de bus gegaan. Ik vind het toch altijd wel erg leuk om met kerst kaartjes te sturen en te krijgen, zo’n kaartslinger in huis blijft toch iets sfeervols vind ik.

Deze kerst met Kinderen tag kwam ik tegen op de blog van Mamaliefde. Ik vond hem toepasselijk om in te vullen omdat ik vooral ook benieuwd was hoe anderen de kerst aanpakken met kinderen. Onder andere door deze tag kon ik een goede indruk krijgen van hoe anderen kerst aanpakken!
Ook kwam ik nog andere leuke blogs over kerst met kinderen tegen.
Zo schreef Charlotte op Aukjeswereld.nl een blog met tips voor een rustige kerst met kinderen.
Nicole schreef op meisje-eigenwijsje een blog over leuke kerstversiering die je kunt maken met je kinderen en op de blog van Poldermama kwam een leuke blog over samen de kerstboom versieren met je kind.

En, hoe vieren jullie de kerst met kinderen?

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  Charlotte
  24 december 2015 at 12:02

  Thanks voor de mention! Wij gaan lekker ouderwets gourmetten haha

 • Avatar
  Reply
  Marguerita
  24 december 2015 at 11:27

  Dankjewel voor de mention! En wat een leuk idee dat jaartal met die puzzelstukken. Hebben wij hier ook liggen, dat is wel een leuke om met ze te doen met oud en nieuw, het jaar maken met de puzzel.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.