5 jaar 6 jaar 7 jaar Creatief & Knutselen

{ Review } | SES Creative Strijkkralen Luxurybox

Linda - Go or No Go

Met het natte weer buiten zijn wij altijd op zoek naar leuke activiteiten om binnen te doen. Twee stuiterende jongens bezig houden is soms een hele uitdaging, zeker dadelijk in de Kerstvakantie. Deze keer maakte we er een creatieve middag van…met de Luxery box van SES Creative.

Aan de slag met de Luxurybox

Heb je kinderen ouder dan 4 jaar? En meiden? Grote kans dat je dan ook al wel strijkkralen in huis hebt!
Met mijn twee 5-jarige mannen in huis had ik nog geen strijkkralen in huis. Sowieso zijn het niet zo’n kunstenaars; als we bijvoorbeeld gaan kleuren zijn ze al gauw verveeld. Ik had eerlijk gezegd dus ook niet bedacht dat dat leuk zou zijn voor Daan en Jesse om creatief te zijn met strijkkralen.

IMG_8526  IMG_8529

Onlangs ontving ik van SES strijkkralen. Niet een klein doosje, niet een paar kleurtjes, nee…de Luxurybox van SES Creative die speciaal voor hun 40 jarig jubileum is uitgebracht. En daar zitten inderdaad niet zomaar een paar strijkkraaltjes in.
Daar zitten, hou je vast, 12.000 strijkkralen in! Daar kun je wel even mee vooruit dacht ik zo! 🙂
Ook zitten er natuurlijk een aantal vormpjes in de doos waar je je strijkkralen figuurtjes op kunt maken.

IMG_8531IMG_8534

Vol enthousiasme gingen we aan de slag met de strijkkralen. Daan ging voor veilig en maakte de figuurtjes na die op de doos afgebeeld stonden. Jesse bedacht zelf kleurtjes door elkaar en ik zat al lekker in de Kerstsferen, dus ik maakte rendiertjes.
Met de ruime keuze aan kleuren is alles mogelijk en dat zie je wel aan de kleurrijke creaties van Jesse 🙂

IMG_8544

Bij SES kun je terecht voor alle soorten strijkkralen en plankjes, ze hebben heel erg veel in hun assortiment.
De Luxurybox kost €24,95 en is bij bijvoorbeeld Bart Smit te koop. Daan en Jesse hebben er inmiddels al vele middagen heerlijk mee gespeeld dus wij kunnen alleen maar zeggen dat we deze luxe set een GO geven!!

IMG_8540

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Mommy's Musthaves - Kick-off! - Go or No Go
  11 februari 2016 at 08:20

  […] creatief speelgoed vinden je kinderen het leukste? Sinds kort vinden ze strijkkralen erg leuk, daar kunnen ze lekker mee […]

 • Reply
  Volgmama
  21 december 2015 at 20:37

  Wat leuk! Ik was er vroeger ook helemaal dol op 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.