8 jaar 9 jaar Creatief & Knutselen

{ Review } | Bracelets Factory van Ravensburger

In de kerstvakantie heeft mijn dochter (6,5 jaar) de Bracelets Factory van Ravensburger uitgeprobeerd. Ze was meteen heel erg enthousiast en zei dat ze de Bracelets Factory altijd al heel graag wilde hebben!

De Bracelets Factory – Unboxing

Eerst hebben we samen alle spulletjes uit de doos gehaald. Leuk om te zien hoeveel verschillende materialen er bij zaten. De bedeltjes, kraaltjes, slotjes, draadjes, enz. zagen er allemaal even aantrekkelijk en leuk uit. Toen hebben we de Factory in elkaar gezet. Dat ging zonder problemen.

Bracelets Factory Review 2

Ai..dat is best lastig!

Daarna heeft mijn dochter uit het boekje dat bij de Bracelets Factory zat een armbandje gekozen om te maken. Ze koos voor het “Ella” armbandje.
Ze kon zelf alle benodigde draadjes en kraaltjes bij elkaar zoeken.

Bracelets Factory Review 8

Ze koos dezelfde kleuren als die van het voorbeeldarmbandje in het boekje. Met het opzetten hielp ik haar mee en toen kwamen we er al gauw achter dat ze een van de moeilijkere armbandjes had gekozen. Niet alleen voor mijn dochter, maar ook voor mij bleek het een ingewikkelde klus te zijn!

Bracelets Factory Review 1

Toch bleef mijn dochter enthousiast en ze ging vol plezier door met het armbandje. Het plaatsen van de kraaltjes was het lastigste, ze bleven niet altijd goed op hun plek zitten bij het bewegen van de draadjes.
Elke slag die één van de draadjes maakt, zorgt ervoor dat het kraaltje verschuift.  Maar steeds lukte het uiteindelijk toch om hem na een paar pogingen op zijn plek te houden.
Na een tijdje begon mijn dochter het wat minder leuk te vinden omdat dit armbandje toch wel behoorlijk lastig is en het redelijk lang duurt voor hij af is.

Gelukkig kan het ook een stuk makkelijker

We zijn toen begonnen aan de “Eva” armband. Dit ging een heel stuk beter en dit kon mijn dochter na wat uitleg zelfs helemaal alleen! En dat met 6,5 jaar! Dat vond ze natuurlijk helemaal geweldig en ze is erg trots! Super leuk om te zien!
Ze vertelde al dat ze van plan is om de rest van de kerstvakantie voor de hele familie armbandjes te gaan maken met de Bracelets Factory!

Bracelets Factory Review 7

Go or No Go

We dachten even dat de Bracelets Factory te hoog gegrepen zou zijn voor mijn dochter, ook gezien haar leeftijd, maar dat blijkt 100% mee te vallen. Ze kan echt goed voor uit met de makkelijkere armbandjes. En waarschijnlijk kan ze na een paar keer oefenen ook met de moeilijkere armbandjes een stuk beter vooruit.
De Bracelets Factory ziet er ook goed uit, hij is stevig en leuk gekleurd. Helemaal leuk voor de creatieve meiden en dus geven wij een GO!

bracelets factory armband

Feitjes

Leeftijd: Vanaf 8 jaar (maar met hulp van ouders vanaf ongeveer 6 jaar)
Prijs: 29,99 en hier te koop!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.