5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Bouw & Constructie

{ Review } – Banbao Creatables

Dat Daan en Jesse dol zijn op bouwen, is bekend. Hoe stoerder, hoe beter. Jullie kunnen je dus vast wel voorstellen hoe blij ze waren toen ze van Sinterklaas in hun schoen als cadeau een doos BanBao Creatables kregen! En je kunt er dus 3x een gave creatie van maken! 

BanBao Creatables

BanBao Creatables is een erg gave lijn van BanBao, Je kunt kiezen uit vier prehistorische dieren: de neushoorn, de leeuw, de vogel of een raptor. Wij kozen voor de leeuw.
Wat zo gaaf is aan deze sets, is dat je niet 1 maar 3 verschillende creaties kunt maken! Zo kun je van de bouwstenen uit het leeuw-pakket ook een sabeltandtijger en een dinosaurus maken!
Erg gaaf, zo heb je dus extra veel te bouwen en elke keer iets anders!

De prehistorische leeuw

Daan en Jesse kozen ervoor om als eerste de prehistorische leeuw te maken. Samen gingen we aan de slag en al gauw blijkt dat het echt goed te doen is voor een 5-jarige om zelf te bouwen. Om de beurt mochten ze een bladzijde uit het boekje nabouwen. Dat ging echt super goed, ik hoefde alleen nog maar af en toe een blokje aan te duwen.
Daan en Jesse natuurlijk helemaal trots, want ze konden zo hartstikke goed zelf bouwen met een super gaaf resultaat.

IMG_8360

Wat ik echt gewéldig vindt aan deze BanBao creatables set, is de bewegingen die de leeuw (en de andere dieren) kan
maken. Dankzij de bolgewrichten kunnen de poten, hoofd en staart alle kanten op bewegen. Op de foto’s kun je zien hoe beweeglijk alles is. Deze bolgewrichten zitten wel gewoon super stevig, het is niet zo dat er dus iets los bungelt ofzo. Ik ben hier wel echt super enthousiast over! 🙂

BanBao bouwstenen

Wat vonden we van BanBao? Nou, het is super kwaliteit! De blokjes blijven echt goed zitten, er valt niets uit elkaar, alles past perfect. Ze zitten goed vast, de BanBao Creatables zijn super flexibel in hun bewegingen en de beschrijvingen die erbij zit om de dieren te maken zijn erg duidelijk.
Tot slot passen alle BanBao stenen heel goed op andere merken bouwstenen.

IMG_8362

Go or No Go

Het zal geen verrassing zijn: de BanBao Creatables sets krijgen van ons een hele dikke GO! Ik denk dat we onder de kerstboom de BanBao Creatables prehistorische neushoorn gaan leggen :-).

Feitjes

– Leeftijd: Vanaf 5 jaar
– Prijs: €18,99 en online te koop bij bol.com

Creatables BanBao BanBao Creatables
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 6 Comments

 • Reply
  * Winnaar * BanBao Dynastie set - Go or No Go
  28 december 2015 at 14:30

  […] winnaar van de BanBao winactie is geworden: Miranda Clignett! Proficiat, hopelijk gaat je tweeling er heel veel plezier mee hebben! […]

 • Reply
  Oma Will
  27 december 2015 at 19:35

  Nee, ik kende het niet.
  Trouwens leuk speelgoed voor mijn kleinzoon van 5 jaar.

 • Reply
  anita kempenaers
  16 december 2015 at 13:28

  leuk voor mijn kleinzoontje had er nog niet van gehoord

 • Reply
  harry brants
  16 december 2015 at 13:27

  nog niet van gehoord , leuk voor mijn kleinzoontje

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  16 december 2015 at 11:52

  Dat ziet er erg leuk uit zeg! Ik houd van dit soort speelgoed!

 • Reply
  SM Blaauw
  14 december 2015 at 19:20

  Voorheen niet, maar Nu wel via jullie link 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.