Binnenspeeltuinen Noord-Brabant Uitstapjes met je kids

KidsPlaza: Het splinternieuwe kinderspeelpaleis

Linda - Go or No Go
Kidsplaza

Afgelopen zondag hadden we voor Daan en Jesse een verrassing.. We gingen namelijk voor de aller eerste keer naar het nieuwe binnenspeelparadijs KidsPlaza in Helmond.

Begin December opende KidsPlaza haar deuren, een moment waar vele bezoekers naar uit hebben gekeken. En zo ook wij, want ik volgde de Facebookpagina van KidsPlaza al een tijdje. Bij aankomst stonden Daan en Jesse al voor de ingang te stuiteren, dus gauw gingen we naar binnen!

Binnen bij KidsPlaza

Bij binnenkomst kun je je jas in de garderobe ophangen en de schoenen kun je kwijt op de schoenrekken. Binnen 10 tellen hadden Daan en Jesse hun schoenen uit en stonden ze te springen om in het klimgedeelte te gaan. Het ziet er dan ook geweldig uit! In het 9 meter hoge klimgedeelte zitten super veel stoere elementen verwerkt. Zo zitten er onder andere 2 trampolines in, touwbruggen, een rolletjes-glijbaan en een héle stijle glijbaan. Daan en Jesse (5 jaar) gingen zitten en ik dacht nog….nou, dat weet ik niet of ze dat wel durven… maar dat dachten Daan en Jesse niet! Die gleden zonder aarzeling van de glijbaan af!

IMG_8658
IMG_8741

Nog veel meer te spelen..

Naast het klimgedeelte is er nog veel meer voor de kids. Zo kun je op een gave vulkaan klimmen. Als je de top bereikt hebt, kun je met een hoge, snelle glijbaan weer naar beneden.
Ook is er nog een aparte hoek met trampolines, vooral gaaf omdat daar ook schuine trampolines zijn. Daan en Jesse gingen helemaal los en hebben een hoop nieuwe trucjes geleerd.
Naast de trampolines vind je de autobaan, hier kunnen de kinderen met auto’s rondrijden op het parcours. Ik vind het ideaal dat het een aparte baan is en dat deze niet verwerkt is in het speelgedeelte. Zo worden er veel botsingen en ongelukjes voorkomen.
Dan heb je naast de autobaan de (disco)dansvloer. De dansvloer ging vanmiddag ‘open’ en samen met een medewerker gingen de kids een leuke dans leren.
Tot slot heb je nog een hoek met leuke games voor de kinderen. Zo kun je er onder andere airhockeyen, mollen meppen en tafelvoetballen.

IMG_8683
IMG_8686
IMG_8697

  

Natuurlijk is er ook aan de allerkleinste kinderen gedacht. Er is een mooie baby- en peuterspeelhoek voor kinderen van 0-4 jaar. Het is niet heel groot, maar er is genoeg te doen. Zo kunnen de kinderen onder andere lekker spelen in de ballenbak of van de glijbaan.

IMG_8661

Maar ook aan de ouders is gedacht!

IMG_8667

Wat ook meteen opvalt bij KidsPlaza is de ruime Lounge. De Lounge is een apart gedeelte van glazen wanden, waar je rustig kan zitten. Het is bijvoorbeeld ideaal voor ouders die met hun kids naar een binnenspeeltuin gaan, en ondertussen even willen werken, lezen of bijvoorbeeld een gratis potje poolen. Van dat laatste maakte manlief en ik dankbaar gebruik! Super leuk want ook wij hebben ons dus heerlijk vermaakt!
Ouders met jonge kinderen zullen wat minder snel gebruik maken van de Lounge, aangezien je dan niet meer echt bij het speelgedeelte zit.

En verder..

IMG_8753

KidsPlaza is een erg mooi opgezet speelparadijs waar kinderen zich prima de hele dag kunnen vermaken.
Je kunt bij KidsPlaza ook perfect je kinderfeestje vieren. Er zijn 4 verschillende arrangementen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een arrangement met een speciale feestkamer, zodat je het feestje nog even rustig kunt starten voordat alle kids los gaan in het speelpaleis.

Het thema van KidsPlaza is overduidelijk: Jungle! Overal zie je bomen, dieren en planten. Alles is tot in de puntjes afgewerkt en ziet er geweldig uit.

IMG_8704
IMG_8711
IMG_8732
IMG_8738

Daan en Jesse hebben zich super goed gemaakt en waren aan het eind van de dag helemaal uitgeput. Wat mij betreft het
grootste compliment wat je aan een speelparadijs kunt geven! 🙂
Ze kunnen niet wachten tot we weer een keer teruggaan binnenkort en ik raad ook iedereen aan een keer een kijkje bij KidsPlaza te gaan nemen!!

Feitjes

Waar: Op de Nieuwe Industrieweg in Helmond.
Leeftijd: 0-12 jaar
Prijs: €7,50, maar op bepaalde dagen en tijden kan er een peutertarief of ander tarief gelden. Daarnaast is het mogelijk om een abonnement af te sluiten. Voor meer informatie kun je terecht op de website van KidsPlaza

Gaan jullie met je kinderen wel eens naar een speelparadijs? 

IMG_8722
IMG_8747
♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

  • Reply
    janske
    17 december 2015 at 11:55

    Gaaf! Ik ben wel eens bij de Brandenvoortse Hoeve geweest (ook in Helmond). deze is ook erg leuk!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.