Gratis Sinterklaas telefoongesprek!

Linda - Go or No Go

Is de Sinterklaas magie bij jullie ook volop aanwezig? Lees dan vooral verder, want hier werd die magie nog eens éxtra groot door een hele gave actie: Daan en Jesse hadden net een gratis Sinterklaas telefoongesprek!

Update november 2016: De app heeft er een super leuke nieuwe functie erbij gekregen!! Lees er hier alles over. (Inclusief downloadlinks)

Gratis Sinterklaas aan de telefoon!

Een vriendin op Facebook wees me vanavond op een hele gave app! “Bellen met Sinterklaas”. Met deze app kun je Sinterklaas zelf bellen of laten bellen. Helemaal gratis en écht heel erg leuk!
Als je Sinterklaas naar jou laat bellen, geef je eerst de leeftijd en geslacht van je kind in.
Vervolgens kun je aangeven waar je kind van houdt en wat de reden is dat Sinterklaas naar je belt. Wij lieten Sinterklaas vertellen dat Daan en Jesse dol zijn op spelletjes spelen. Ze zaten op dat moment net een spelletje te doen, dus dat was extra leuk!
De reden dat de Sint belde was dat ze netjes hun bordje leeg gegeten hadden. En dat was ook zo, ze hebben vanavond lief en goed gegeten.

Sinterklaas kan nog veel meer vertellen, bijvoorbeeld dat je kind zijn schoentje mag zetten.
Als je pakjesavond viert, kun je Sint laten vertellen waar de cadeautjes liggen. Je hebt zelfs de mogelijkheid om Sinterklaas te laten praten met kinderen die eigenlijk niet meer helemaal geloven in Sinterklaas.
Tot slot, als je alles ingevuld hebt, geef je aan wanneer Sinterklaas je terug mag bellen. Bijvoorbeeld over 1 minuut, 2 minuten, enzovoorts.

Je kunt Sinterklaas ook zelf bellen. Dat is ook echt heel erg leuk! Je krijgt zijn voicemail. Vervolgens krijg je de keuze om: Een verlanglijstje door te geven, Sint iets in het Grote Boek laten schrijven, te horen wat Sint nu aan het doen is, te horen hoeveel nachtjes het nog is tot pakjesavond of ten slotte om een bericht achter te laten.

Erg leuk dus en écht een aanrader! Ben je hem op dit moment aan het downloaden en ga je hem gebruiken, dan vind ik het wel erg leuk om te horen hoe je kindje het vond!

Update november 2016: De app heeft er een super leuke nieuwe functie erbij gekregen!! Lees er hier alles over. (Inclusief downloadlinks)

Klik zeker ook even hier als je op zoek naar leuke spelletjes voor Sinterklaas en pakjesavond!

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

12 Comments

 • Avatar
  Reply
  Thymo
  1 december 2018 at 16:48

  Hon
  Sinklaas
  Wil
  Ju
  Mijn
  Keer
  Bell

  • Linda - Go or No Go
   Reply
   Linda - Go or No Go
   1 december 2018 at 18:11

   Even de app installeren Thymo 😁😁

  • Avatar
   Reply
   Bruno Abbasi
   26 september 2019 at 19:20

   Ja ik wil je bellen besten sint

 • Avatar
  Reply
  jena
  21 november 2018 at 14:55

  Lieve sint zou een piet een keer bij me komen slapen alsje blieft ik stuur het adres alvast ok en ik zou het heel fijn vinden als het mag het adres ijselstein vicarilaan bij begravenis hoek om bij de flet nummer 84 en dan gele beletje dat was het Doeiiiiiiiiii
  😘😘😘😘😝😝😝😗😗

 • Avatar
  Reply
  salma
  12 april 2018 at 08:23

  Sinterklaas het was een leuk cadeau

 • Avatar
  Reply
  salma
  12 april 2018 at 08:19

  Zo leuk maar raar Sinterklaas weet meschien alles

 • Avatar
  Reply
  Karin
  3 oktober 2017 at 16:05

  Dankjewel voor de beste kadootjes ooit en kan ook een keer noot beteren kadootjes geven

  • Avatar
   Reply
   paula
   9 juni 2020 at 12:54

   hallo met paula ben ij tuijs

 • Avatar
  Reply
  Bhumi
  12 februari 2017 at 15:14

  Reclame Ik wil met u spreken

 • Avatar
  Reply
  Angy
  18 november 2016 at 19:59

  Sinterklaas Waneer bel je mij

 • Reply
  Gratis bellen en sms-en met Sinterklaas - Go or No Go
  31 oktober 2016 at 11:03

  […] Vorig jaar schreef ik ook al over deze gave app. Dit jaar is hij weer uitgebreid met een nieuwe functie en is het een en ander veranderd, dus tijd voor een update! […]

 • Avatar
  Reply
  Moniek
  4 december 2015 at 17:12

  Dankjewel voor de super leuke tip, ik heb het bij mijn zoon en dochter gedaan en ze vonden het geweldig.
  Blij dat ik je site tegen kwam!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.