De mooiste kerstreclames ooit!

Linda - Go or No Go

Reclames, dan denk je al gauw aan vervelend, irritant en saai. Maar begin december is dat anders. Dan komen er tussen alle standaard reclames door een paar juweeltjes. Reclames met een boodschap, de mooiste kerstreclames met de kerstgedachte. Reclames waar het niet gaat om een zoveel mogelijk geld binnen halen met die reclame, maar om een fijn gevoel. Reclames waar je een traan in je ogen voelt opkomen. Een brok van in je keel krijgt.
Ik hou er van, en daarom zet ik voor jullie mijn 5 mooiste kerstreclames ooit op een rij!

For gifts you can’t wait to give (John Lewis)

Deze reclame is echt mijn nummer 1 favoriete Kerstreclame. Ik ga er ook niets over verklappen, des te mooier is hij!

 Man on the Moon (John Lewis)

Een klein meisje kijkt ‘s avonds naar de maan en ziet tot haar verbazing een oude meneer. Alleen ziet hij haar niet, hoe ze haar best ook doet. Tot ze een idee heeft om ook de oude meneer deze Kerst toch te bereiken.

Buster the Boxter (John Lewis)

Vader van een meisje zet ‘s avonds een trampoline op voor haar, als Kerstcadeau. Dieren in de buurt maken daar dankbaar gebruik van, terwijl Buster van binnen moet toekijken..

 Mog’s Christmas Calamity (Sainsbury)

Iedereen in huis droomt lekker over Kerst, behalve Mog. Hij heeft een nachtmerrie. Als hij wakker wordt, blijkt dat zijn leventje ook veranderd is in een nachtmerrie! Paniek…komt het nog wel goed met Kerstmis?

 Monty the Pinguin (John Lewis)

Twee grote vriendjes zijn ze; het mannetje en zijn pinguin. Ze doen alles samen, alleen mist de pinguin een echt pinguin-vriendje.

Zoals je ziet ben ik dol op de reclames van John Lewis. Het verhaal, de mooie beelden en de prachtige muziek bezorgen mij kippenvel. Ik heb de filmpjes samen met Daan en Jesse gekeken en ook zij kregen er echt een bijzonder gevoel van. Eerst een beetje verdrietig en daarna werden ze helemaal knuffelig, blij dat het weer goed kwam.

Zit jullie favoriete kerstreclame hier ook tussen? Of heb jij een andere favoriet die ik gezien móet hebben?

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

  • Reply
    Kerstboom op Steigerhout - Go or No Go
    8 december 2015 at 13:02

    […] hou van de Kerst! Dan heb je al in eerdere blogs kunnen merken, zoals bijvoorbeeld in mijn top 5 favoriete kerstreclames. Deze keer deel ik graag met jullie mijn bijzondere kerstboom. Ik ben er serieus een beetje […]

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.