3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Poppen & Knuffels

{ Review } – Baby Annabel en BABY born wastafel

Linda - Go or No Go

gDoor testmama Lara  

Onze jongste dochter Ninthe van bijna 4 jaar is een echte poppenmoeder. Het liefst speelt ze de hele dag met haar poppen en knuffels. En ook LEGO poppetjes en DUPLO blokjes worden liefdevol met een dekentje in bed gelegd. Groot was dus het enthousiasme toen er met Sinterklaas opeens een prachtige pop en een ‘badkamer’ (zoals ze zelf zei) uit een mooi ingepakt cadeau kwamen.

Surprise!

Ondanks alle andere cadeaus van de Goedheiligman moest er de volgende ochtend als eerste met de nieuwe pop gespeeld worden.
Hoewel Ninthe bij het uitpakken vooral oog had voor de babypop zagen wij ook de geweldige details van de BABY born wastafel. Een handdoekje, een tandenborstel, beker voor de tandenborstels, een eendje en zelfs een handdoekje om de mond na het tandenpoetsen af te drogen.

We hebben haar er lekker mee aan de slag laten gaan en uiteraard bedacht ze gelijk dat het slaaptijd was. Het poppenbedje (wat ze al had) werd klaargezet, en Annabel mocht voor het tandenpoetsen eerst nog een flesje drinken. Dit flesje zat bij de pop. We hebben het gevuld met water en groot was de lol toen bleek dat Annabel het water écht dronk!

Babyborn annabel 2 Babyborn annabel 6 Babyborn annabel

Aan de slag met de BABY born wastafel

Na het flesje was het tijd voor de BABY born wastafel. Eerst speelde Ninthe met de spiegel en het liedje wat deze speelt als je op het knopje drukt. Toen dacht ze weer aan de pop, waar ze inmiddels op was gaan zitten. De tandenborstel werd gepakt en Annabel’s tandjes werden uitgebreid geborsteld. Door het water wat hiervoor gebruikt kan worden, en wat ook echt wegloopt door de wasbak, werd het wel een rommeltje. Hier kon mooi het handdoekje voor gebruikt worden om op te ruimen. Gelukkig (voor papa en mama) vindt Ninthe schoonmaken bijna net zo leuk als spelen met poppen!
Na het tandenpoetsen mocht ook het eendje nog even ronddobberen in de wasbak.

Babyborn annabel 5 Babyborn annabel 8 Babyborn annabel10

Ondertussen werd baby Annabel in bed gelegd, ze kreeg Ninthe’s favoriete knuffeltje van de Efteling erbij in bed en een dikke kus voor het slapengaan. Er zit een speentje bij baby Annabel en deze moest natuurlijk ook in. Toen het licht uitging bleek Annabel toch nog dorst te hebben. Het flesje werd opnieuw gevuld en na een paar slokjes in bed werd het flesje in de hoek van het bedje gezet. Mocht Annabel nog dorst krijgen kon ze het volgens Ninthe zelf pakken.
Er werd nog even gecontroleerd of ze geen vieze luier had (ze kan namelijk echt plassen!) en toen was het echt tijd om te gaan slapen.

Babyborn annabel 4 Babyborn annabel11 Babyborn annabel 9

Het leuke was dat Ninthe na het op bed leggen de BABY born wastafel ging opruimen. Ze liet het water weglopen, de tandenborstelbeker werd op de plek gezet en het handdoekje opgehangen. Ontzettend leuk om te zien hoe de wastafel echt een extra dimensie geeft aan het rollenspel. Het is een leuke afwisseling op het standaard spel met het keukentje en het bedje.

Babyborn annabel 3     poets

Go or No Go

De kwaliteit is, zoals je van dit merk verwacht, heel hoog! De BABY born wastafel is prachtig afgewerkt en er is duidelijk aandacht Babyborn annabel13besteedt aan de details. De pop ziet er lief uit en nodigt echt uit om te verzorgen en mee te knuffelen. Bijzonder aan de pop is dat Annabel ook echte tranen kan huilen. In de BABY born wastafel zelf zitten lichtjes om de spiegel heen, een leuk liedje en als je de tandenborstelbeker weghaalt ook een tandenpoetsgeluid.

Deze set is vooral leuk als de jonge poppenmoeder er al wat andere spulletjes bij heeft. Zoals een bedje om na het badkamerritueel de pop op bed te leggen en een potje om Annabel te laten plassen (dat kan ze namelijk echt!).
Als ik een kritische noot moet plaatsen is het de grootte van de wastafel. Deze is in vergelijking met de pop vrij klein (kleiner dan de pop). Waardoor het er een beetje onnatuurlijk uitziet.

Al met al heeft Ninthe er een favoriet speelgoed bij, en wordt er door haar en haar zus van bijna 6 jaar al dagelijks mee gespeeld. Een absoluut succes dus en overduidelijk een GO. Met deze kwaliteit gaat het nog voor veel speelplezier zorgen!

baby annabel babyborn wastafel

 

banner review

 

 

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 2 Comments

 • Reply
  Volgmama
  21 december 2015 at 20:39

  Wat een lieve poppenmoedertje. Geweldig. En ik heb echter nog nooit een pop zien huilen. Vroeger had je alleen “normale” poppen en plaspoppen haha.

 • Reply
  Imke de Beer
  18 december 2015 at 20:07

  Mooie review geschreven, dit zou mijn dochter ook geweldig vinden. Zeker met de pop die echt tranen kan laten.
  Wat een lief meisje ook die de pop mocht uittesten.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.