Entertainment TV-series

Aftellen naar nieuwjaar met kinderen

new-years-day-1063436_960_720Heb je er al over nagedacht, hoe je dit jaar met je kids oudjaar gaat vieren? Houd je ze wakker, of maak je ze wakker? Of laat je ze gewoon lekker doorslapen? Ieder jaar is het weer even bekijken wat handig is en wij vragen ook altijd wat ze zelf willen.
Dit jaar is er een nieuwe mogelijkheid bijgekomen.

Netflix telt op 31 december al af naar Nieuwjaar vanaf 21:00u.

Speciaal voor Oudejaarsavond introduceert Netflix vijf countdowns voor kinderen van 2 tot 12 jaar. Kinderen kunnen kiezen met welk favoriete personage ze graag willen aftellen naar nieuwjaar, of het nu middernacht is of al om 21.00 uur.
Zo kun je dus, net als in ‘t echt, samen met je kids aftellen naar 0! Natuurlijk is het voor de klokkijkende kids dan wel handig om ook even de klok te verzetten 😉new-years-day-1030549_960_720

Als je het leuk vind, kun je hieronder de trailer bekijken. Ik werd er in ieder geval helemaal enthousiast door!
Je kunt aftellen naar nieuwjaar met:

Puffin Rock met Oona en Baba. Hier vier je Nieuwjaar met het Noorderlicht.
De Troetelbeertjes. De Eerlijkheidsbeertjes haasten zich naar het eethuis voor een fantastisch aftelmoment in Care-a-lot.
Koning Julien haalt het grootste feestbeest in zich naar boven en danst je met zijn beste moves het nieuwe jaar in.
Project Mc2. Hier maak je je samen met McKeyla, Adrienne, Bryden en Camryn klaar voor NOV8’s allergrootste missie: feesten!
Mr. Peabody & Sherman reizen de wereld rond en verzamelen hun favoriete gasten om samen af te tellen naar het nieuwe jaar, zoals Hiccup en Tandloos, De Gelaarsde Kat, De Croods en het hele Dinotrux-team.

Gaaf toch! Wij gaan er zeker gebruik van maken en ik denk dat onze jongens gaan aftellen met Mr Peabody & Sherman. Zeker omdat ze fan zijn van Dinotrux…al vind ik stiekem zelf Koning Julien super grappig. Misschien zetten we die gewoon wel echt rond middernacht op, maar dan voor mij ;-).
Wat betreft het vuurwerk buiten, dat is natuurlijk nog wel een dingetje. Als je kids echt wakker willen worden om het vuurwerk te bekijken, dan heb je nog wel even een probleempje om 9 uur. Wellicht op te lossen door het vuurwerk dat je zelf afsteekt?! 🙂

Als je het, net als ik, een tof idee vindt, kun je 31 december inloggen op Netflix en zoeken op ‘aftellen voor het nieuwe jaar’. That’s it!

Hoe ga jij aftellen naar nieuwjaar met je kids? Of zoek je nog tips om oud op nieuw te vieren?

 

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.