3 - 4 jaar 5 - 6 - 7 jaar Entertainment Uitstapjes met je kids

Top 5 leukste kinderfilms op dit moment

Kinderfilms top 5Omdat we alle vier dol zijn op films, vond ik het tijd worden voor een lijstje! Deze keer heb ik voor jullie op een rijtje gezet welke kinderfilms wij echt nog willen gaan zien in de bioscoop.

Mijn Top 5 leukste kinderfilms op dit moment

 

Op 1: The Good Dinosaur

Ik smelt al als ik dat lieve, schattige dinosaurusje zie. Dat koppie! In deze film kun je zien wat er gebeurd zou zijn als er nooit een meteoriet op de aarde zou zijn gestort en de dinosaurussen dus niet zouden zijn uitgestorven. Het volgt het leven van de kleine en nog onzekere dinosaurus Arlo, die in aanraking komt met het jongetje Spot. Na het zien van de trailer is dit een film waar ik zeker heen zal gaan met mijn jongens, hij lijkt mij echt geweldig!

Op 2: Keet & Koen: De speurtocht naar Bassie en Adriaan Keet en Koen

Omdat ik vroeger al ontzettend fan was van Bassie en Adriaan, moet deze film wel hoog in mijn lijstje 🙂
Een jaar of 18 geleden keek ik al deze 2 helden en ik ben vast niet de enige die zich nog liedjes kan herinneren van vroeger. (“Good morning, is goede morgen. Good night is goede nacht. Crying, dat is huilen. Laughing, dat is lach” En, rinkelt er een belletje?!)
In Keet & Koen en de speurtocht naar Bassie & Adriaan gaan Keet en Koen, de entertainers van een pretpark, op zoek naar de vermiste Bassie en Adriaan. Bassie en Adriaan worden namelijk ontvoerd door De Baron. Spannend, als dat maar goed komt!

Op 3: Hotel Transsylvanië 2

Ik denk dat Daan en Jesse deze film heel graag zouden zien, maar misschien hotel transsylvaniewel een beetje spannend zouden vinden met die
gekke mannetjes allemaal.
Alles lijkt op rolletjes te lopen in Hotel Transsylvanië. Achter gesloten kisten maakt Dracula zich echter zorgen dat zijn schattige kleinzoon Dennis, een half-mens/half-vampier, nog geen tekenen laat zien dat hij een vampier is.
Daarom gaan ze Dennis een ‘monster-in-opleiding’ training te geven. Als de chagrijnige vader Vlad er achter komt dat zijn achterkleinzoon geen volbloed vampier is én dat mensen welkom zijn in Hotel Transsylvanië wordt hij pas echt bloednijdig.

Op 4: Mega Mindy vs. Rox

Daan en Jesse keken het afgelopen jaar vaak naar Mega Mindy. De laatste tijd hebben we zoveel series op Netflix die ze leuk Rox Mega Mindyvinden, dat we wat minder vaak tv kijken. Dus ook wat minder Mega Mindy. Maar dat wil niet zeggen dat ik niet denk dat ze deze film erg leuk gaan vinden. Zeker ook met de stoere Rox erbij.
Ooit was Waterman een goede held, maar door zijn honger naar macht raakte hij op het slechte pad. Nu wil hij koste wat kost de Gouden Helm in handen krijgen, een magische helm met superkrachten waarmee hij over het eiland Malta kan heersen. Zal Mega Mindy het winnen van Team ROX of zijn zij toch sterker?
De film draait vanaf vanaf 9 december in de bioscoop!

Op 5: De Club van Sinterklaas en de Verdwenen Schoentjessintfilm2

Ik kan natuurlijk niet, net voor 5 december, een film lijstje maken zonder daar DE Sinterklaasfilm van het moment in te benoemen.
We hebben hem al gezien, dus eigenlijk hoort hij helemaal niet in dit lijstje thuis, maar omdat het zo’n heerlijke film was, doe ik het lekker toch! 🙂 Benieuwd wat we er zo leuk aan vonden? Dat kun je hier lezen.

 

Wat is jouw must-see kinderfilm op dit moment? Mis je een film in deze Top 5 of heb je er misschien al één van gezien?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

2 Comments

 • Reply
  Els
  25 oktober 2017 at 10:06

  Leuk lijstje. James wil graag dikkertje Dap zien en die lijkt mij stiekem ook wel erg leuk

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  30 november 2015 at 13:10

  Ik ben een beetje uit de kinderfilms omdat mijn kinderen pubers zijn ondertussen. Maar Alice in Wonderland van Disney vind ik erg mooi.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.