Binnenspeeltuinen Noord-Brabant Uitstapjes met je kids

{ Review } | Spelen bij Monkey Town Helmond

Monkeytown HelmondVandaag hadden we weer een leuke dag op de planning voor Daan en Jesse. We hebben de mannen namelijk verrast met een dagje Monkey town Helmond! Dit is een groot binnenspeelparadijs in het centrum van Helmond, waar kinderen van 0 tot 12 jaar zich heerlijk kunnen vermaken.

Ruim opgezet

Bij binnenkomst valt meteen op hoe ruim dit binnenspeelparadijs opgezet is. Er zijn voldoende tafels en deze staan ook ver genoeg uit elkaar. Ondanks de grote hoeveelheid tafels, is er nog altijd meer dan genoeg ruimte over.
Ook rondom het speelgedeelte voor de allerkleinsten staan voldoende tafels, waardoor ouders altijd goed zicht hebben op hun kindje.
Het bovengedeelte is ook ruimtelijk, maar dit wordt verder niet gebruikt om te spelen. Hier bevinden zich de toiletten en een verschoonruimte. De trap naar boven is afgesloten met een magneetpoort zodat de allerkleinsten niet zelf naar boven kunnen klimmen.
Tot slot heb je beneden nog een verschoonhoek, een tekenhoek en niet te vergeten de verjaardagshoek.

* Update 2016: Monkey Town Helmond heeft vanaf nu ook een HELE gave lasergame hoek! Voor 2 euro per persoon kun je lasergamen en zowel volwassenen als kinderen mogen mee doen. Hoe gaaf is dat!! *

Monkeytown Helmond  Monkeytown Helmond

Speelpret bij Monkey Town Helmond

Daan en Jesse hebben zich de hele middag volop vermaakt. Zoals je van een binnenspeelparadijs verwacht is er ontzettend veel te klimmen en te glijden. Van spiraalglijbanen tot een bandenglijbaan en van stijle glijbanen tot een rolletjes-glijbaan.

IMG_8231
Vrijwel alles binnen het klimgedeelte is van zacht materiaal zodat kinderen zich niet zomaar pijn kunnen doen. Er is volop uitdaging en je kunt allerlei routes nemen om naar boven te komen.
Voor de allerkleinsten is er een apart gedeelte met onder andere een (rolletjes)glijbaan, een ballenbak en zachte speelfiguren.Monkeytown Helmond

Dan heb je naast het klimgedeelte ook nog 4 trampolines waar Daan en Jesse vele kunstjes aan ons hebben laten zien. Ook is er voor de stoere jongens en meiden nog een voetbal/basketbal kooi. Deze is helemaal afgesloten waardoor de bal ook nooit buiten de kooi kan kan worden getrapt.
Daan en Jesse hebben naast heel veel geklommen te hebben ook heel lang gespeeld met de ballen-kanonnen. Als je goed mikt kun je een balletje door een gat schieten. Als dat lukt verschijnt er een lampje in het gat. Erg leuk! Daarnaast vallen alle ballen in een bak, die door op een knop te duwen kantelt. Daardoor vallen alle ballen er weer uit en heb je een ware ballendouche!

Monkeytown Helmond

Ook Papa en Mama hebben vandaag lekker mee geklommen en stiekem vonden ook wij dat best wel leuk! 

Monkeytown Helmond

Nog véél meer te doen!

Je zou denken, dat was het wel zo ongeveer. Maar niet dus! Bij Monkey Town Helmond is nog veel meer te beleven! Zo is er vanwege Sinterklaas momenteel een hele leuke speurtocht! Er zijn door het speelparadijs 8 letters verstopt.

Monkeytown Helmond speurtocht     Monkeytown Helmond Speurtocht

Deze letters kunnen de kinderen gaan zoeken en zodra ze alle letters hebben, kunnen ze het geheime woord lezen. Als je dit woord gevonden hebt, kun je de tekening mooi inkleuren en een het einde van je bezoek inleveren. Je maakt dan kans op leuke prijzen!
Naast de speurtocht was er vandaag nóg iets bijzonders. Vandaag kwam Sinterklaas namelijk op bezoek met Piet Toby! Wat een feest was dat, Daan en Jesse hebben flink gedanst en natuurlijk gezongen voor Sinterklaas.

Monkeytown Helmond Piet Toby

Voor Sinterklaas en de Pieten was een mooi podium ingericht en aan het einde kon je zelfs nog even met de Sint en zijn Pieten op de foto!
Tot slot kwam vandaag ook nog eens Oehlie de Aap mee feest vieren. Dat maakte het feest helemaal compleet. Oehlie de Aap kun je vaker tegenkomen bij Monkey Town Helmond; hij komt vaak discodansen met de kids!Monkeytown Helmond Oehlie de Aap

Go or No Go

Aan het einde van de dag vroeg ik aan Daan en Jesse of ze een leuke middag gehad hebben. Monkeytown HelmondEen hele harde lange ‘Jaaaaa‘ kreeg ik als antwoord, dus het lijkt me duidelijk dat een dagje naar Monkey Town Helmond van ons een dikke GO krijgt!
De medewerkers zijn erg enthousiast en vriendelijk tegen de kinderen. Ook de service is dik in orde, er is voldoende personeel aanwezig en er wordt de hele dag door rommel van de tafels opgeruimd en gepoetst. Alles is dus super netjes, fris en schoon.
Ook over de horeca zijn we enthousiast. De poffertjes voor Daan en Jesse waren binnen enkele minuten klaar en er is volop keuze wat betreft eten, drinken en wat lekkers.

Feitjes
– Monkey Town Helmond is 6 dagen per week open (maandag gesloten)
– Leeftijd: 0-12 jaar
– Gratis WIFI
– Entree: €7,50. Op bepaalde dagen en tijden geldt er een peutertarief van €4,50.
– Parkeren is gratis als je je auto in de City Garage zet

 

banner review

 

 

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

 • Reply
  { Review } - Je handen wassen met Knetterzeep - Go or No Go
  30 november 2015 at 18:04

  […] – Dermatologisch getest – Prijs: €3,99 per bus. – Te koop op de website van Knetterzeep. Daarnaast kwam ik laatst de bussen Knetterzeep ook tegen aan de kassa bij Monkey Town Helmond. […]

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  24 november 2015 at 12:48

  Wat een geweldige glijbaan lijkt me dat!

 • Reply
  Linda Meester
  22 november 2015 at 21:38

  Haha, hoe leuk is dat.
  Jullie Monkey Town is groter dan die van ons.
  Wij hebben er met drie dochtertjes ook altijd erg veel lol.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.