Kerst bij het Tuincentrum – Shoplog

Linda - Go or No Go

Linda, 32 jaar en eigenaresse van Go-or-No-Go.nl en Digitaalopvoeden.nl
Avatar

De Kerst komt er al weer aan en in ons dorp is het alweer volop Kerst bij het tuincentrum! Voor ons een reden om de mooie Kerstshow van tuincentrum De Biezen dit jaar weer te bezoeken.Helaas had ik mijn camera niet bij en moest ik het voor deze keer doen met een wazige telefoon-camera…maar omdat ik zoveel leuks zag, wil ik hem toch graag met jullie delen.

Kerst bij het Tuincentrum

De Kerstshow van tuincentrum De Biezen is altijd mooi opgebouwd met aparte ruimtes. In iedere ruimte vind je een andere stijl. In de ene ruimte is alles super zoet, in de andere ruimte juist super chique.
Tussen de ruimtes door zie je mooie decorstukken. Een winterse auto, een rendier, en niet te vergeten een miniatuurdorpje met heel veel lampjes en een rijdende trein.

 

Overvolle kerstbomen

Ik heb van alles moois gezien en ook veel leuke ideeën. Zelfs wat DIY ideetjes, voor de creatieve lezers onder ons, waaronder de kerstboom-adventskalender op de foto hieronder. 🙂
Daan en Jesse vonden het ook prachtig om te zien. De overvolle kerstbomen, die ze het liefst in z’n geheel in een tasje hadden gestopt en mee naar huis hadden genomen.
Wel mochten ze van mij een kerstboom-hanger uitkiezen. Daan koos voor een kerstboompje en Jesse voor een schattig rendiertje.

       

Sinterklaasje, kom maar binnen met je knecht..

Natuurlijk wachten we vol geduld (ofja, vooral vol spanning eigenlijk) op Sinterklaas, voor we beginnen met de Kerst versiering in huis. Stiekem jeuken mijn handen al, ik vind het zo’n heerlijke tijd. Lampjes in huis, cadeautje onder de bomen, de adventskalenders, kerstfilms op tv. Laat maar komen, die Kerst! Oh ja, en die Sint!

s

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.