Boeken

{ Review } – Boekenpakket voor 5-7 jarigen

Daan en Jesse zijn met hun 5,5 jaar al dol op lezen. Ze lezen inmiddels met gemak kinderboeken door. In plaats van dat ik ze ‘s avonds voorlees bij het slapen gaan, lezen ze elkaar sinds een paar maanden voor. Nu ze zoveel lezen, is het een hele uitdaging om elke keer weer leuke, nieuwe boeken te vinden die passen bij hun leeftijd. Maar dit soort boeken vind ik dus wel super leuk!

Voor Daan en Jesse ontving ik 2 leuke boekenpakketten, beide met 4 boeken. Het pakket voor Daan (3 t/m 5 jaar) bestond uit 2 leuke leesboeken, een rekenboekje en een gaaf vriendenboekje. Daan was vooral heel erg enthousiast over het vriendenboekje, zo’n mooie had hij nog nooit gezien en er staan leuke vragen in voor de kinderen om te beantwoorden.

IMG_8086   IMG_8081

Het optelboekje kon hij ook goed mee vooruit en de eerste sommen zijn al gemaakt. Daan vindt het vooral ook leuk dat hij voor ieder goed sommetje een sticker krijgt. Tot slot heeft hij al lekker gespeeld met het pop-up piratenschip-boek, al blijft het wel wat vervelend dat de kleine kartonnen poppetjes snel omvallen..

Het pakket voor Jesse (6 t/m 7 jaar) bestond uit een leesboek, een knutselboek, een rekenboek en een stripboek bestaande uit plaatjes zonder tekst.

Het testpanel

Jesse vindt het ‘Leren met de BIEP-pen’ boek erg leuk, al is het nog wel wat te moeilijk. Onderin staat een tabel waar je makkelijk de antwoorden kunt opzoeken, dus op die manier kan hij er toch wel prima mee vooruit.
Het leesboek van Oliver is echt nog wat te lastig volgen voor een 5-jarige, dus die leggen we nog even apart. Het knutselboek vindt Jesse interessant en binnenkort gaat hij met Mama een eerste knutselwerkje maken.
Tot slot vindt Jesse het stripboek erg grappig en moet hij lachen om de plaatjes, hoewel hij wel echt uitleg per plaatje nodig heeft om het volledige verhaal te begrijpen.

Boekenpakket

Beide vonden ze het geweldig om een eigen boekenpakket te ontvangen, ze waren super enthousiast en verrast! Bij de leeftijd van 5 jaar past het boekenpakket van 3 t/m 5 jaar perfect. Omdat Jesse bijna 6 wordt, koos ik voor hem het pakket van 6 t/m 7 jaar, maar dit blijkt toch nog net wat te moeilijk. Voor een 7 jarige is het een perfect pakket en sluit het prima aan!

IMG_8008

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 12 Comments

 • Reply
  * Winnaar * Joy4Kidz - Go or No Go
  28 november 2015 at 09:17

  […] mogen we de winnaar bekend maken van de Joy4Kidz winactie! Bij deze actie kon je een gaaf boekenpakket winnen.We hebben veel mensen meegedaan, wat we […]

 • Reply
  Boekenpakket Zapp4kids - Review & Winactie - Go or No Go
  28 november 2015 at 09:01

  […] schreef ik een review met leuke winactie over Joy4Kids, waar je een kinderboeken abonnement kan afsluiten. Nu wil ik […]

 • Reply
  will
  27 november 2015 at 19:04

  Mooie winactie. Een boekenpakket voor een 7 jarige graag.
  Lezen is het mooiste wat er is en kinderen moeten ook veel lezen.

 • Reply
  Suus
  27 november 2015 at 00:05

  Ik doe graag mee voor boekenpakket D 8 t/m 13 jaar voor mijn dochter en 2 zonen.

 • Reply
  brants harry
  26 november 2015 at 13:33

  KIES VOOR PAKKET D VOOR MIJN KLEINZOON VAN 11 EN KLEINDOCHTER VAN 8

 • Reply
  kempenaers anita
  26 november 2015 at 13:32

  had niet gelezen dat je uit een pakket moest kiezen dus kies ik pakket C

 • Reply
  kempenaers anita
  26 november 2015 at 13:31

  heb 3 kleinzoontjes van 3,5 en 11 jaar en 1 kleindochter van 9, zou leuk zijn als er voor iedereen iets bij was

 • Reply
  Marian Zw.
  21 november 2015 at 13:59

  Ik doe graag mee voor 3-5 jaar. Kids hier hebben kort geleden besloten dat een stapel boekjes wel mee mocht in bad! Ja heel gezellig, maar daar is niet veel van over gebleven

  • Reply
   Marian Zw.
   21 november 2015 at 14:02

   O ja gedeeld op Twitter en facebook!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  17 november 2015 at 12:38

  Het lijkt me een leuk pakket, met voor elk wat wils!

 • Reply
  elisabeth maria martina
  16 november 2015 at 18:58

  pakket B maak ik lise en tije heel erg blij mee

 • Reply
  Ellen
  15 november 2015 at 22:29

  Leuk ik doe graag mee voor het pakket van 3 tot 5 jaar voor mijn dochter. Ze begint de baby peuter boekjes te ontgroeien.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.