{ Review } – Naamslinger van KiddyColors

IMG-20151029-WA0000Het is vaak een hele zoektocht om een uniek kraamcadeautje te vinden. Voor mij is die zoektocht vanaf nu voorbij, want ik kwam een poosje geleden uit op de website van KiddyColors!

De naamslinger van KiddyColors

De naamslinger van KiddyColors vind ik in 1 woord: geweldig!
De naamslinger bestaat uit mooie, gekleurde stoffen letters. De kwaliteit van het stof is erg goed en de letters zijn erg mooi afgewerkt. Elke letter is gemaakt uit een ander stofje en op de slinger van Sara zit op sommige letters een
mooi bloemetje of vlindertje.
De slinger zelf is versierd met gekleurde kraaltjes en pompoentjes. Naast de naam kun je ook nog kiezen uit verschillende figuurtjes aan de linker- en/of rechterkant. Dat maakt voor mij de naamslinger helemaal af.
Aan de uiteinden zitten ringetjes dus je kunt de slinger heel handig ophangen. Iedere naamslinger is handgemaakt en dus anders. Je hebt hierdoor altijd een origineel cadeau (voor jezelf of iemand anders).

IMG-20151029-WA0003   IMG-20151029-WA0004   IMG-20151029-WA0005   IMG_20151030_093913

KiddyColors is gevestigd in Thailand. De eigenaresse is in 2010 vanuit Nederland met haar gezin naar Thailand verhuisd. Om daar de lokale bevolking te kunnen ondersteunen en de creativiteit van de Thaise en Birmese vrouwen in te kunnen zetten, heeft ze KiddyColors opgezet.
Alle producten op de website van KiddyColors zijn fairtrade. Daarnaast gaat van elk verkocht product 10% naar het goede doel. (Educatie en Kinderen en hun families.)
Ook heeft KiddyColors een leuk spaarsysteem, wat interessant is als je vaker iets bij ze besteld.

Go or No Go

Van ons krijgt KiddyColors.com een absolute Go! Ze maken prachtige producten en ik vind het geweldig dat ik met een aankoop de lokale bevolking een beetje kan helpen en goede doelen ondersteun. slingernaam

Feitjes

* Prijs: Het startbedrag van een naamslinger is €3,50. Per letter betaal je vervolgens €3,-. Een extra figuurtje kun je er aan toevoegen vanaf €2,75.
* Verzending: Vanaf €4,75. Het duurt ongeveer 9-12 werkdagen voor je pakketje bezorgd wordt. Alle producten worden de eerstvolgende werkdag verzonden. Alleen de naamslinger wordt na maximaal 5 dagen verzonden, aangezien die geheel naar eigen wens gemaakt worden.

IMG-20151029-WA0001

 

 

banner review

 

 

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

3 Comments

 • Reply
  * Winactie * KiddyColors product naar keuze! - Go or No Go
  25 november 2015 at 07:51

  […] deze maand deelde ik met jullie mijn mening over de naamslinger van KiddyColors. Omdat ik zo enthousiast ben over zowel de kwaliteit van de producten, als over de […]

 • Reply
  Fleur
  6 november 2015 at 22:52

  Wat een leuke slinger en wat een goed verhaal achter de webshop!

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  6 november 2015 at 09:30

  Ik vind het een leuk cadeautje. De letters zien er ook zo mooi en zacht uit.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.