{ Review } – Kids Klenz

Kids-Klendz-Bubble-Bath-Shower-Gels-1024x500Misschien heb je de Kids Klenz producten al wel eens zien staan bij de Albert Heijn? De vrolijk gekleurde pompflesjes vallen behoorlijk op! Ze vallen niet alleen op vanwege de vrolijke kleurtjes, maar ook vanwege het leuke puzzelstuk-effect.
De Kids Klenz collectie bestaat uit milde, lekker geurende verzorgingsproducten voor kinderen. Je hebt de keuze uit shampoo, conditioner, douchegel, badschuim en zeep. Er zijn 8 verschillende designs te koop, dus volop keuze voor je bad-aap :).
De producten zijn lekker mild voor het huidje.

Ik vind het vooral ook heel fijn dat ze goede conditioner hebben die heerlijk ruikt, daar was ik al een poosje naar op zoek.

Het badschuim hebben we ook meteen uit getest en zoals je op de foto ziet, zit het met dat schuimen wel goed!
Daan en Jesse hebben vinden de shampoo en douchegel erg lekker ruiken. Volgens Jesse ruikt hij zelfs naar snoepjes! Wat wil een kind nog meer 🙂
De flesjes van Kids Klenz blijven drijven in het water, waardoor je er inderdaad in het water mee kunt spelen en ze in elkaar kunt schuiven.
Waarschijnlijk hebben de mannen, zodra de pompjes op zijn, er nog steeds plezier van: Dan kunnen ze er zelf ook water in doen en vervolgens zelf water pompen.
Van ons krijgen de producten van Kids Klenz een Go! Wij zijn enthousiast over de lekkere geur van de producten en Daan en Jesse vinden ze veel leuker dan de ‘gewone’ flessen douchegel en shampoo voor kinderenHallo bad vol schuim :) #KidsKlenz
 Feitjes

* Prijs: €2,79
* Te koop: Exclusief bij de Albert Heijn te koop

 

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.