#Sinterklaas tegenover #PrayforParis

Avatar

Daan en Jesse zitten er helemaal klaar voor; de intocht van Sinterklaas. En terwijl hun hartje vol verwachting klopt, gaat mijn hart uit naar alle slachtoffers in Parijs en hun familie en vrienden.
Onschuldige gelukkige gezichtjes tegenover het grootste verdriet.

Daan en Jesse zijn sinds vanmorgen 6 uur in de ban van Sinterklaas. Zou hij zijn weg door de mist hebben gevonden richting Meppel? Hoe kwam het paard nu toch al helemaal alleen aan in Meppel? Kan een paard zover zwemmen? Zouden de sleutels nog wel onder de mat liggen?

IMG_8095

Terwijl Daan en Jesse samen kibbelen over hoe het vandaag toch zal lopen, zit ik ook vol met vragen. Hoe kun je dit toch doen? Waarom? Waarom wederom in Frankrijk?

Daan en Jesse zijn nog maar 5 jaar, dus de tv gaat op Sinterklaasfilmpjes en er komt geen nieuws op te staan. Voor Daan en Jesse wordt dit een dag vol plezier, geluk, lachen, spanning, gezelligheid en noem maar op.
Zij mogen zich vol vreugde de dag door zingen en lachen.
En ik geniet mee, dat zeker. Maar mijn hart gaat uit naar Parijs.

#PrayforParis  12240815_1002008206505306_2152129415497960481_o

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

1 Comment

 • Avatar
  Reply
  Claire Elisabeth
  14 november 2015 at 19:23

  Mooi beschreven!! En o zo herkenbaar!!
  Het grote ongeloof over wat er gisteren en vannacht in Frankrijk is gebeurt tegenover het grote geloven van mijn dochtertje Elize in de goede Sint…
  Een rare dag vandaag die eigenlijk alleen maar heel erg leuk had moeten zijn!!
  Gelukkig snappen onze kids er nog niks van!! Laat ze vooral geloven in het goede, ooit komen ze er achter dat de wereld niet zo goed is als ze nu denken. En tot die tijd moeten ze onbezorgd kunnen genieten!!! En daar genieten wij dan weer graag van mee!!!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.