{ Review } – Sinterklaasvideo van De Club van Sinterklaas + Winactie

De mooiste tijd van het jaar komt er weer aan! Mijn kids hebben beide al een verlanglijstje klaar. Er is weer volop geknipt en geplakt en de eerste Sinterklaasliedjes zijn alweer gezongen.
Erg leuk dat deze week ook het bericht kwam dat ik een persoonlijke Sinterklaasvideo van De Club van Sinterklaas voor Daan en Jesse mocht laten maken!

Je persoonlijke Sinterklaasvideo samenstellen

Vanmorgen heb ik op de site van Sint.tv voor onze Sinterklaasvideo alle gegevens (hobby’s, eigenschappen, favoriete lekkernij, enz) ingevoerd van Daan en Jesse, maar ook van mijn man en mezelf. Wat extra leuk is, is dat je naast de mooie, lieve en leuke teksten ook kunt kiezen voor grappige teksten voor de volwassenen. Zo kun je Zwarte Piet laten vertellen dat Mama eigenlijk stiekem wel een beetje dikke billen heeft, of dat Papa niet zo veel scheetjes moet laten. Super grappig natuurlijk als je kindjes horen dat Zwarte Piet dat zomaar tegen Papa of Mama durft te zeggen!

Je kunt zoals vorig jaar ook weer een mooie foto toevoegen bij iedere persoon die Sinterklaas toespreekt. Tot slot kun je Sinterklaas en de Zwarte Pieten nog iets laten vertellen over je huisdier, en natuurlijk waar de cadeautjes gevonden kunnen worden. Je kunt dit jaar zelfs tot maximaal 8 mensen toe laten spreken door de Sint en zijn Pieten!
Je kunt er voor kiezen om de persoonlijke videoboodschap te downloaden in HD, of je kunt een DVD laten maken en opsturen.

En wat nou zo leuk is: Ik mag ook iemand blij gaan maken met een Sinterklaasvideo van De Club van Sinterklaas! Wil je hier kans op maken?

* Like dan mijn Facebookpagina
* Deel het actiebericht op Facebook
* Vertel hieronder of op Facebook in een reactie wie jij allemaal in de videoboodschap zou laten toesprekenDe winnaar mag een videoboodschap t.w.v. €25,- samenstellen (max. 8 personen) die hij of zij kan downloaden.
Op 17 oktober wordt de winnaar bekend gemaakt.


♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

14 Comments

 • Reply
  { Review } - Snoepabonnement - Go or No Go
  9 december 2015 at 09:46

  […] zei het vandaag nog tegen Mama in de Sint.tv video die we vanwege Pakjesavond keken: ‘Je moet niet zo veel snoepen, want je hebt een beetje […]

 • Avatar
  Reply
  Sabine Flothuis
  9 oktober 2015 at 12:01

  Voor mijn dochter Mara en zoontje Collin maak ik heel graag een kansje 😀

 • Avatar
  Reply
  poldermama
  8 oktober 2015 at 21:07

  Wat leuk! Ik maak graag kans, mijn dochters keken laatst nog naar de film van het afgelopen jaar 🙂

 • Avatar
  Reply
  ankie belfeld
  8 oktober 2015 at 20:34

  Ik zou natuurlijk mijn lieve kinderen Janna en Noud laten toespreken En mijn allerliefste neefjes Julian en Daan. Maar ik zou ook zeker onze ZEER STOUTE opa niet vergeten want hij heeft van de week nog hele stoute rijmpjes over sint en piet gemaakt (de kids hadden de slappe lach maar vonden het toch wel heel spannend) Tijd voor sint om hem eens terug te pakken!

 • Avatar
  Reply
  wim timmermans
  8 oktober 2015 at 18:58

  mijn kleinkinderen gaan uit hun plaat als de naam van opa hier als winnaar staat
  ze heten arwen, benthe en tije

 • Avatar
  Reply
  Linda Lucas
  8 oktober 2015 at 18:55

  Hoe maak je sinterklaas nog een groter feest!! Deze is echt superleuk… Ik zou die grote ogen wel willen zien als papa aangesproken word

 • Avatar
  Reply
  Dorien van Nijhuis
  8 oktober 2015 at 18:30

  Heel erg leuk! Twee jaar terug heb ik zo'n videoboodschap besteld. Kan het iedereen aanraden, die koppies van de kids: onbetaalbaar ;-)! Wij vonden het een geweldige start van de leukste avond van het jaar: pakjesavond! Ik doe dan ook graag mee. Ik zou er mijn eigen twee kids en hun twee nichtjes mee verrassen plus één van de overige aanwezigen (ooms, tantes of opa of oma) even 'plagen'. Dat hebben we toen ook gedaan en was hilarisch ;-)!

 • Avatar
  Reply
  Unknown
  8 oktober 2015 at 15:07

  Jaaaaaaaa!! dit zou echt geweldig zijn voor mijn dochtertje… elk jaar al in gedachte om zo'n leuke video van Sint te bestellen.. helaas niet van gekomen om ik juist pas bij 6 jaar het een perfecte leeftijd zou vinden zodat ze het ook goed snapt en helemaal ondersteboven zou zijn! Laat m'n meisje nu net 6 jaar worden 😀 Hopelijk mag ik haar onwijs verrassen, SPANNEND!

 • Avatar
  Reply
  Kirsten
  8 oktober 2015 at 13:46

  Ik zou mijn dochter Esmee (6) en mijn zoon Thijn(3) en mijn man Jan Willem toe willen laten spreken en als ik weet dat we het met mijn schoonouders vieren dan mogen die natuurlijk ook niet ontbreken!

 • Avatar
  Reply
  karin de graaf
  8 oktober 2015 at 14:34

  Mijn 2 dochters mijn broer zijn 2 dochter en pake en beppe

 • Avatar
  Reply
  Sonja
  8 oktober 2015 at 13:06

  Mijn zoontjes Robin van 6 en Bas van 4 ! Ik vrees dat het voor Robin het laatste jaar word…hoewel met deze boodschap is dat misschien totaal van de baan…Misschien moeten we onszelf ook eens in de video benoemen 😉

 • Avatar
  Reply
  Go Or No Go
  8 oktober 2015 at 12:42

  Laat vooral ook je naam even achter! 🙂
  Je kunt kiezen voor Naam/URL. Hier hoef je alleen je naam maar in te vullen en dan kun je een reactie plaatsen.

 • Avatar
  Reply
  Patricia Slaats
  8 oktober 2015 at 12:41

  Wat leuk! Ik doe mee voor mijn 3 kinderen. Die zou ik ook in de video opnemen, en dan opa en oma. Leuk dat je kan kiezen voor grappige zinnen, dat wordt lachen voor de kinderen 🙂

 • Avatar
  Reply
  Anoniem
  8 oktober 2015 at 12:07

  ooooe leuk !! Maak graag kans ! Ik zou zeker papa toe laten spreken hihi en dan ook iets grappigs.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.