{ Review } – Het Sprookjesboek van ISAK + Vriendenboek + Winactie

Op zoek naar een leuk sprookjesboek, maar dan net wat anders dan anders? Stop met zoeken!
Ik mocht een boek uitkiezen van Uitgeverij Snor. Ik koos voor het Sprookjesboek van ISAK.

Het Sprookjesboek van ISAK

In dit boek staan leuke sprookjes en volksverhalen. Veel van de sprookjes en verhalen die er in staan zijn nog redelijk onbekend, waardoor de verhaaltjes erg leuk zijn om voor te lezen.
Natuurlijk staan er ook oude bekende sprookjes in zoals Roodkapje en Goudlokje. Tussen alle nieuwe sprookjes door zorgt dit voor een leuke afwisseling.

Alle verhalen worden met mooie tekeningen en illustraties nog krachtiger gemaakt. De tekeningen zijn voor kinderen leuk om naar te kijken door alle mooie kleuren en details.

Feitjes
– Prijs: Het boek kost €12.95 en is onder andere te koop bij Bruna.
– Aantal pagina’s: 48

Uitgeverij Snor heeft erg leuke boeken, zowel voor jong als oud. Het hele overzicht van de boeken van dit najaar kun je hier vinden.

Het Vriendenboek

Behalve een review van het Sprookjesboek van ISAK, mag ik van Uitgeverij Snor ook een leuke prijs weggeven aan onze volgers!

We hebben ervoor gekozen om het Vriendenboek onder alle deelnemers te verloten.
Vriendenboekjes zijn er natuurlijk al genoeg…maar zo mooi als deze heb ik nog nooit gezien.
Eindelijk een vriendenboekje waar echte leuke vragen in staan! Zo wordt er bijvoorbeeld gevraagd om te tekenen hoe je bed eruit ziet of je droomdier. (zie foto’s hieronder)
Daarnaast is niet iedere bladzijde hetzelfde waardoor het veel leuker is om het boekje samen met je kind na te lezen, zodra het ingevuld is door klasgenootjes/vriendjes.Ik vind het Vriendenboek echt onwijs leuk! Jij ook? Doe dan mee met de winactie:
* Like de Facebookpagina van Go or No Go.
* Laat ons in een reactie wat je van het Sprookjesboek van ISAK vindt.

WINACTIE GESLOTEN: de winnaar is bekend.

Klik op de foto voor een duidelijk beeld van de pagina’s:

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

3 Comments

 • Reply
  poldermama
  15 oktober 2015 at 18:10

  Het sprookjesboek ziet er mooi uit, maar wauw dat vriendenboek is gaaf zeg! Daar zouden mijn dochters echt de blits mee maken in hun klas. Maak heel graag kans

 • Reply
  Mirjam slaats
  15 oktober 2015 at 17:40

  Het lijken me mooie verhalen in het sprookjesboek van Isak! Mooie tekeningen erbij 🙂

 • Reply
  wim timmermans
  15 oktober 2015 at 17:19

  sprookjesboek altijd goed

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.