{ Review } – Video van Sint + Winactie

De Video van Sint: Wie kent hem niet?! Inmiddels is de Video van Sint een begrip bij ons thuis. Al 2 jaar op een rij heb ik deze geweldige videoboodschap besteld. De eerste keer alleen voor de kindjes en vorig jaar sprak Sinterklaas ook papa en mama toe. Dit jaar kreeg ik een berichtje dat ik de Video van Sint mocht reviewen voor mijn blog. Super leuk natuurlijk, dus dezelfde avond heb ik de video gemaakt. Een uur later kreeg ik de digitale versie al in mijn mailbox en de dvd volgde een dag later ook
met de post.

De Video van Sint samenstellen

Dit jaar kun je maar liefst 10 personen toe laten spreken door Sinterklaas. Dat sprak me enorm aan, dus deze keer worden Daan en Jesse, papa en mama én de 2 opa’s en 2 oma’s toegesproken door Sint.
Per persoon kies je 2 persoonlijke onderwerpen en 2 foto’s. Soms kun je als je dit leuk vindt in plaats van de normale naam kiezen voor een naamgrapje. Zo heb ik er voor gekozen dat Daan door de Sint niet Daan genoemd, maar Daantje Banaantje! En opa Hans wordt Hansje. Ik weet zeker dat de kids dit super grappig gaan vinden! 🙂

De Video van Sint kenmerkt zich ieder jaar door het leuke, grappige en zelfs beetje spannende verhaal. Ook dit is het weer gelukt om geweldig verhaal te maken. Zo krijgt Sinterklaas een persoonlijke muzikale verrassing van niemand minder dan Guus Meeuwis en leren we dit jaar Super Piet kennen. Super Piet is de redder in nood dit jaar…of toch niet?!

Tot slot kun je je Video helemaal afmaken met 2 foto’s van bijvoorbeeld jullie huisdier of een leuke vakantiefoto. Deze foto’s worden in de video getoond in een schilderijtje aan de muur in het Kasteel en op een tablet.
Op het einde kun je zoals ieder jaar een liedje kiezen om met het hele gezin mee te zingen en natuurlijk vertelt Sinterklaas de kindjes dan waar de cadeautjes in huis gevonden kunnen worden.

Wil jij je kids ook verrassen met zo’n super leuke Video van Sint?
Ik mag 1 Video van Sint weggeven onder iedereen die Go or No Go liked en het Facebook-actiebericht deelt.

Tot slot wil ik je vragen om in een reactie hier onder mijn post, of bij het actiebericht op Facebook, te vertellen of je al ooit eerder de Video van Sint hebt besteld. Daar ben ik wel heel benieuwd naar! 🙂

Feitjes
– Duur dvd: vanaf 12 minuten. Een dvd met bijv. 8 personen duurt ongeveer 26 minuten
– Kosten: Klik hier voor een overzicht
– Extra: Tijdelijk krijg je bij je bestelde dvd een envelop uit Spanje en gesigneerde postkaart erbij. Zo kun je de kinderen echt laten denken dat de Video van Sint vanuit Spanje is verstuurd.

Wactie gesloten de winnaar is bekend

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

5 Comments

 • Avatar
  Reply
  Go Or No Go
  15 oktober 2015 at 11:08

  Haha ja dan staan de kindjes misschien wat raar te kijken, als hun papa ineens Daantje Banaatje genoemd wordt 😉

 • Avatar
  Reply
  Jolanda Haak
  15 oktober 2015 at 09:46

  Ik heb er nog nooit een besteld, maar elk jaar twijfel ik wel weer. Hoor er wel enthousiaste verhalen over dus ben erg benieuwd.

 • Avatar
  Reply
  poldermama
  15 oktober 2015 at 06:55

  Haha vandaar dat ik die uitspraak kon kiezen bij het invoeren van mijn man zijn naam Daan… Ik heb het maar bij de gewone versie gehouden 😉 was inderdaad heel snel binnen!

 • Avatar
  Reply
  Thelma
  14 oktober 2015 at 18:48

  Ik heb hier al vele verhalen over gehoord dat het keer op keer 1 groot succes is…. komend sinterklaasfeest lijkt mij dit super leuk om te mogen beleven samen met mijn 2 jongens en hun 2 nichtjes en hun kleine neefje. Zou dit 5tal net zo enthousiast reageren als de vele andere kinderen?

 • Avatar
  Reply
  wim timmermans
  14 oktober 2015 at 18:36

  daar zou ik mijn kleinkinderen graag mee verrassen

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.