{ Review } – Boekje van Karton + Winactie

Kleine kinderen zijn dol op boekjes. Mijn kids hebben hun eerste woordjes geleerd uit de bekende kartonnen boekjes met 1 foto per kartonnen pagina en daaronder het woord.
Maar wist je dat je een kartonnen boekje nog veel leuker kunt maken voor je ukkepuk?!

Ik kwam namelijk uit op de website van BoekjevanKarton. Je kunt hier je eigen unieke boekje van karton ontwerpen. Super leuk natuurlijk als je voor je kindje, dat net zijn eerste woordjes aan het leren is, een boekje hebt met alles wat hij of zij leuk vindt. De herkenning van de plaatjes zorgt voor een extra stimulatie om de woordjes te zeggen. Denk bijvoorbeeld aan de favoriete knuffel van je kindje, of zijn of haar lievelingsspeelgoed. Maar ook foto’s van jullie huisdieren of familieleden zorgt voor een leuke verrassing voor je kindje.
Je kunt het boekje, naast de persoonlijke foto’s, extra leuk maken door er woorden of teksten aan toe te voegen, of mooie achtergronden en stickers.

IMG_PLAATSEn  Boekje van karton

Hoe maak je een Boekje van Karton?

Op de website kun je, voor je begint, een duidelijk instructiefilmpje bekijken. Hierin wordt stap voor stap uitgelegd hoe je je boekje kunt maken en wat er allemaal mogelijk is.
In het ontwerpprogramma kun je foto’s toevoegen. Je foto’s mogen per foto maximaal 15mb zijn. Wat ik wel mistte tijdens het maken van het boekje is dat je je foto’s in het programma zelf niet bij kunt snijden. Indien je dus niet de hele foto wilt plaatsen, moet je hem eerst even in bijv. Paint of Photoshop bijsnijden.

Daan en Jesse hebben van mij een Boekje van Karton gekregen met 5-jaar-Sinterklaas foto’s. Daarbij heb ik op iedere pagina een leuke tekst geschreven, want nu ze leren lezen is het wel erg leuk om zelf te kunnen lezen wat Mama bij de foto’s geschreven heeft over ze. Ze vonden het boekje erg leuk, dat is wel te zien op de foto’s!

Feitjes

* Prijs: De boekjes zijn in 4 verschillende formaten verkrijgbaar. De kleinste, met 14 pagina’s kost €14.95. Datzelfde formaat met dikkere pagina’s kost €18.95.
* Verzending: Binnen 4 werkdagen heb je je boekje in huisboekjevkarton

Lijkt het je leuk om een Boekje van Karton voor Sinterklaas cadeau te geven? 
Doe dan mee met onze winactie!
* Like de Facebookpagina van Go or No Go
* Deel het actiebericht

De winnaar is bekend en de winactie is gesloten.

Ben je op zoek naar meer leuke kinderboeken? Het Grote Waarom boek is echt een leuke aanrader!!

Winactieboekjekarton2

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

2 Comments

 • Reply
  ** Winnaar ** Boekjevankarton.nl - Go or No Go
  5 november 2015 at 14:28

  […] Boonstra, proficiat! Jij wint een persoonlijk boekje van karton winactie! Stuur je ons een berichtje! En we zijn heel benieuwd naar het resultaat, wil je dat met ons delen […]

 • Avatar
  Reply
  Riek
  1 november 2015 at 22:40

  Wat een leuk boekje! Prachtig voor mijn kleinkind.

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.