0 jaar 1 jaar Producten voor kids Winnen

{ Review } – Baby Shower Glove + Winactie

gloveAangezien er in ons huis geen baby’s meer wonen, heeft testmama Rosie de Baby Shower Glove van Invented 4 Kids uitgetest. De Baby Shower Glove is een handschoen die ervoor zorgt dat je, tijdens het douchen, meer grip hebt op je kind.

De Baby Shower Glove

Ik was reuze benieuwd naar dit product aangezien ik tot nu toe nog niet echt problemen had ondervonden om samen met mijn dochter Sara (10 weken oud) onder de douche te gaan.

Wat mij direct opvalt is dat deze badstof handschoen lekker zacht is en er ontzettend schattig uitziet. Wel heeft hij maar aan 1 kant een afbeelding, waardoor het wellicht lijkt dat je de Baby Shower Glove alleen om je rechterhand kan doen. Dat is dus niet zo, je kan de handschoen aan beide handen gebruiken. Zelf ben ik rechtshandig, maar vind het prettiger om Sara links op mijn arm te dragen, zodat ik haar met rechts kan wassen.

20151025034921

Eerst maak je de Baby Shower Glove goed nat zodat de handschoen aan je arm plakt en je onderarm stroef wordt. Daarna kun je je baby liggend op je onderarm vasthouden of je baby tegen je aan met jouw arm op zijn/haar rug.

Sara ligt rustig en voor mijn gevoel stevig in mijn arm. Ik, en wellicht vele (nieuwe) ouders met mij, zijn toch bang dat hun
kindje van de arm glipt in de douche. Met deze handschoen heb ik het idee dat het allemaal net wat soepeler gaat. Sara blijft prima liggen op de handschoen en met mijn andere hand kan ik haar wassen.

20151025034921 (1)

Zou ik de Baby Shower Glove aanbevelen? Ik zou hem zeker aanbevelen aan ouders die met hun kind onzeker zijn in de douche en hierdoor het samen douchen het liefst willen mijden (terwijl samen douchen zo mooi en intiem kan zijn).

Feitjes
* Verkrijgbaar in 3 schattige uitvoeringen
* Prijs: €13,95

Ben jij ook benieuwd naar de Baby Shower Glove of ken je iemand aan wie je hem cadeau zou willen doen? Goed nieuws: We mogen er 1 weggeven!

Als je ook kans wil maken, like dan Go or No Go, deel het actiebericht en tag iemand die zo’n handige Baby Shower Glove ook wel zou willen proberen.

De winnaar wordt op 4 november ’15 bekend gemaakt. 

gloves

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 4 Comments

 • Reply
  ** Winnaar ** Baby Shower Glove - Go or No Go
  4 november 2015 at 17:50

  […] maken vandaag de winnaar bekend van de Baby Shower Glove van Invented 4 Kids. Proficiat Sophie Vos-Krabbenbos! Je mag ons een privéberichtje op Facebook […]

 • Reply
  maureen
  1 november 2015 at 18:55

  lijkt mij heel handig vooral omdat het voor mijn nichtje haar eerste kindje is

 • Reply
  admin
  27 oktober 2015 at 11:39

  @Vlijtig Liesje: Als het inderdaad een washandje zou zijn, zou het zeker duur zijn. Maar dat is het juist niet 🙂 Hij is niet bedoeld om je kindje mee te wassen, maar juist om hem of haar goed, veilig en stevig vast te kunnen houden. Dan nog overigens is hij, vind ik ook, aan de prijzige kant, maar is het inderdaad wel een fijn hulpmiddel.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  27 oktober 2015 at 10:50

  Best duur voor een washandje, maar hij klinkt wel erg handig. En hij ziet er erg leuk uit.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.