10 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar 7 jaar 8 jaar 9 jaar Bouw & Constructie Educatief

{ Review } – Magformers van Identity Games

Voor Identity Games mocht ik met mijn kleine reviewertjes Magformers uittesten. Dit zijn magnetische figuren die je aan elkaar kan laten klikken door middel van de magneten.

Magformers

Om maar meteen met de deur in huis te vallen: wat een gewéldig speelgoed!! Wij zijn fan en begrijpen helemaal dat de Magformers zijn genomineerd voor Speelgoed van het Jaar! De magneten zijn erg sterk, zo kun je je bouwwerk bijvoorbeeld bovenaan vasthouden zonder dat de magneten loslaten (zie foto). Super leuk, want dat maakt het allemaal nog echter en gaver, vinden Daan en Jesse. Zo kun je met je eigen gemaakte bol ook echt rollen! Super stoer natuurlijk!

Bij de Magformers zit een leuk boekje met allerlei bouwwerken en een duidelijke instructie waarin stap voor stap staat uitgelegd hoe je mooie bouwwerken kunt maken. Natuurlijk kun je ook zelf leuke figuren verzinnen.
Eigenlijk is alles mogelijk, als je er maar voldoende hebt. En natuurlijk; Hoe meer Magformers je hebt, hoe groter, mooier en creatiever je bouwwerken worden.

Geen papa of mama nodig!

Daan en Jesse proberen van alles zelf uit en ze worden echt geprikkeld om elke keer weer iets nieuws te verzinnen en te maken. Van een piramide tot een huis en van een bal tot een ster. Super leuk!
Ze kunnen er ook echt heel goed zelf mee spelen, ze hebben geen papa of mama nodig om zelf echt een leuke creatie te maken.

De kleuren van de Magformers zijn erg mooi helder en door de verschillende kleuren krijg je altijd een vrolijk bouwwerk. Ook zijn er bijvoorbeeld sets met wielen te koop, zodat je auto’s kunt maken. De kleuren stimuleren Daan en Jesse zeker om er mee te spelen.

Ben je inmiddels nieuwsgierig naar dit leuke speelgoed? Kijk dan vooral onderaan deze post nog even naar een erg gaaf filmpje met bijzondere kunstwerken!

Go or No Go?

Magformers krijgt van ons absoluut een GO en ik zal eerlijk bekennen: Ik heb vandaag een set van 62 stuks gekocht voor 5 december! 🙂
Waar je wel rekening mee moet houden is dat je er behoorlijk wat nodig hebt om lekker te kunnen bouwen. Ze zijn naar onze mening niet bepaald goedkoop, maar even zoeken op internet resulteerde voor ons in een leuke aanbieding!
Daarnaast vind ik persoonlijk dat ze wel echt het geld waard zijn, het is écht heel tof speelgoed!

Feitjes

* Leeftijd: Vanaf 3 jaar
* Prijs: Een set van 26 stuks kost €44,99 en Magformers zijn te koop via bol.com

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 1 Comment

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.