3 jaar 4 jaar 5 jaar 6 jaar Creatief & Knutselen

{ Review } | Hubelino, DE aanvulling voor DUPLO

Ken je Hubelino al? Dit speelgoed is sinds een poosje nieuw op de markt en geeft een hele nieuwe draai aan zowel de oude knikkerbanen, als aan Duplo.
Voordelen
* Mooie, gekleurde stukken die perfect passen op DUPLO stenen
* Zorgt ervoor dat DUPLO voor kinderen vanaf 4 jaar weer helemaal hot wordt

Nadelen
* Bij een bouwpakket zit geen stap-voor-stap uitleg hoe je een knikkerbaan kunt bouwen. Dit nadeel komt echter geheel te vervallen als je een telefoon/tablet hebt waar je de Hubelino app op kunt downloaden

hubelino review

Hubelino

Daan en Jesse hebben vanaf hun 2e super veel met DUPLO gespeeld. Ze vonden het heerlijk om
er mee te bouwen. Tot hun 5 jaar hebben ze dit dan ook altijd heel veel gedaan. Rond hun 4e kwam ongeveer het punt dat ze de DUPLO links lieten liggen, omdat ze er op uit gekeken waren. Omdat er wel eens jonge kids bij ons komen spelen, heb ik de DUPLO bewaard. En dat is maar goed ook! Sinds we Hubelino in huis hebben, zijn de DUPLO bouwstenen ook weer helemaal hot!

IMG_7966

Bouwen maar!

Het speelgoed bestaat uit losse onderdelen waarmee je gave knikkerbanen kunt bouwen. Je kunt ervoor kiezen om Hubelino met of zonder witte bouwstenen te kopen. Als je al voldoende DUPLO stenen in huis hebt, zou ik adviseren om een pakket Hubelino te kopen dat alleen bestaat uit knikkerbaan-onderdelen. Hoe meer knikkerbaan-onderdelen je hebt, hoe groter je de knikkerbanen kunt bouwen. Hubelino sets bestaan onder andere uit bochten, kronkels, hoogteverschillen, bruggen, trechters en kruisingen.

IMG_7959

Go or No Go

Papa heeft voor Daan en Jesse de eerste knikkerbaan gebouwd. Daarna kwamen Daan en Jesse
helemaal los en zijn ze zelf knikkerbanen gaan bouwen. Erg leuk voor de mannen dat ze ook zelfstandig allerlei mooie knikkerbanen kunnen bouwen. Daan en Jesse vinden het echt geweldig en als ik naar onderstaande foto kijk, dan denk ik dat we binnenkort maar eens voor een uitbreidingsset gaan. Wat ons betreft krijgt Hubelino dus een dikke GO!

IMG_7972

Tot slot wil ik nog benoemen dat er een erg gave Hubelino app te downloaden is. In deze app kun je 6 filmpjes in 3D bekijken. In een filmpje kun je stap voor stap zien hoe je een bepaalde knikkerbaan kunt bouwen.

Feitjes

* Leeftijd: vanaf 2 jaar
* Prijs: De goedkoopste set is €24,95
* Te koop bij bol.com

Is je kind toe aan een volgende stap? Er is ook Hubelino voor LEGO! Bekijk het pakket hier!

473_15d36 (1)


Bekijk ook deze educatieve Hubelino spellen! 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 3 Comments

 • Reply
  { Review } | Educatieve spellen voor kleuters - Go or No Go
  28 maart 2020 at 16:52

  […] spellen die hierin echt voorop loopt naar mijn mening is Hubelino. Dit merk ken je vast al van het constructiespeelgoed waarbij je bijvoorbeeld een knikkerbaan kunt bouwen. Super tof speelgoed, wat hier nog steeds op de wensenlijst […]

 • Reply
  Annet de boer
  1 november 2015 at 18:23

  Dank je wel voor deze Sint-tip! Het ziet er leuk uit
  Annet de Boer.

 • Reply
  Vlijtig Liesje
  30 oktober 2015 at 13:38

  Klinkt geweldig! Zeker omdat het te combineren is met Duplo.

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.