De Muziekwedstrijd!

Maakt jouw kind graag muziek? Daan en Jesse wel! Met een muzikale papa hebben mijn mannetjes vaak veel plezier met muziek maken. En nu is daar De Muziekwedstrijd!
Is jouw kind tussen de 4 en 12 jaar en maakt hij of zij graag muziek? Lees dan vooral verder!

De Muziekwedstrijd is dan echt iets voor jou! Dit is dé landelijke, online wedstrijd voor kinderen die muziek maken. Het is niet belangrijk of je heel goed bent, als je maar veel plezier hebt in het muziek maken.
Je mag muziek maken in alle muziekstijlen en met elk instrument. Ook zingen mag natuurlijk!

De wedstrijd loopt tot eind december en er zijn mooie prijzen te winnen. Zo worden er onder andere iedere week 25 Bart Smit cadeaubonnen verloot, mag iemand een videoclip opnemen en kun je zelfs concertkaartjes winnen!
Op zondag 14 februari wordt er een grote finale gehouden in Madurodam.

Wil jouw kind zich opgeven?
Ga naar de site van De Muziekwedstrijd en doe mee! Je filmpje kun je maken via de gratis app of zelf filmen en dan uploaden via de website. Met de app kun je je filmpje zelfs extra leuk maken!

Meer informatie kun je ook vinden op de Facebookpagina van De Muziekwedstrijd.
Voorbeelden van inzendingen kun je terug zien op het YouTube kanaal.

Ik ben benieuwd of je mee gaat doen en zo ja, heb vooral veel plezier!!

 

 

 

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.