* Winactie * Borre leesboekje

Naast een leuke winactie voor de allerkleinsten, een super leuk speenkoord of knuffelkoord van Speenkoord.com, starten we meteen een winactie erbij voor alle kindjes die het leuk vinden om zelf te lezen of voorgelezen te worden.
We gaan een super leuk boekje weggeven van Borre: Borre en de leesbril. Alle boekjes van Borre zijn super leuk én leerzaam. We mogen een boekje van Borre weg gaan geven als we op de Facebookpagina van Go or No Go 200 likes gehaald hebben. Wie doet er mee?!We zouden het erg leuk vinden als de winnaar van het boekje een korte review zou willen schrijven voor ons.

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  Anneke Snoeks
  28 september 2015 at 09:57

  Graag, ik doe mee, dan kan ik fijn voorlezen aan mijn kleinzoon.

 • Avatar
  Reply
  Jolanda
  27 september 2015 at 16:53

  Mijn dochter leest al volop uit Borre boekjes, die vindt ze leuk. Deze kent ze nog niet, dus leuk zeg!

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.