Bloggen 2.0

Weet je wat het vaak is met die blogs van tegenwoordig? Dat zijn eigenlijk altijd van die net te lange verhalen, waardoor minder mensen ze echt helemaal lezen. Ik in ieder geval wel!Als iemand je blog opent, scrolt diegene vaak naar het stukje wat hij/zij wil weten of bekijkt alleen even de foto’s. Denk maar eens na, als je een blog leest waar een review wordt gegeven over een spel bijvoorbeeld. Lees je dan die hele lap tekst, of ben je eigenlijk alleen op zoek naar wat de kinderen uiteindelijk vonden van het spel?

Zoals jullie misschien al gemerkt hebben, ben ik niet van de (te) lange verhalen.

Bloggen 2.0!

Korte maar krachtige blogs, waar direct duidelijk is waar het over gaat en wat mijn punt is. Met duidelijke voor- en nadelen en duidelijke feitjes.
En natuurlijk zijn alle vragen welkom en als diegene een uitgebreid antwoord wenst, neem ik daar met liefde de tijd voor! (ik ben dol op schrijven, dus dat is het probleem niet!)

Ik ben benieuwd wat jullie ervaringen zijn met blogs en of jullie mijn mening delen, of juist helemaal niet!?

♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van bol.com affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Ook krijgen wij soms betaald of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 Reacties

Reacties

2 Comments

 • Avatar
  Reply
  Inge Huijbers
  26 september 2015 at 13:09

  Ik vind dit echt een super fijne blog om te lezen! Ga zo door 🙂

 • Avatar
  Reply
  Sanne de Groot
  25 september 2015 at 11:27

  Ik vind je manier van bloggen super fijn. Kort maar wel heel duidelijk en overzichtelijk. Leuk om te lezen en te volgen. Groetjes Sanne.

 • Leave a Reply

  Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.