Fashion & Styling

De favoriete meisjeskleding van deze jongensmama

Ik heb echt een zwak voor het kopen van kinderkleding. Herkennen jullie dat? Alles in die kleine maatjes is zó mooi! En shirts en broeken hebben ze eigenlijk ook nooit genoeg, vind ik dan. 

Ik kies het liefste voor kleurtjes bij kinderkleding. Dat vind ik een stoere en frisse uitstraling geven en het staat Daan en Jesse ook gewoon mooi. Meestal combineer ik een gekleurd shirt met een neutrale kleur broek. Heel af en toe kies ik voor een feller gekleurde broek in de zomer, maar dat is maar heel af en toe. De kleuren zoek ik vooral op in de shirts.

Meidenkleding

Bij meisjes vind ik jumpsuits en jurkjes altijd prachtig. Een fel jurkje met een rustige legging eronder of juist een rustig jurkje met een felle legging eronder. Als ik al die mooie meisjeskleding zie, vind ik soms heel stiekem wel jammer dat ik geen dochtertje heb hoor. Ik ben dan wel een echte jongensmama, maar soms smelt ik wel bij het zien van een lief jurkje. Daarom deel ik met jullie voor deze keer eens mijn favoriete kleding voor meisjes! Mijn smaak voor jongenskleding kennen jullie inmiddels wel, toch?! 🙂

Cactus jurkje

Mijn overduidelijke favoriet is een super leuk grijs jurkje met roze biesje van het merk B.Nosy. De cactussen op het jurkje zijn naast helemaal hip ook gewoon echt onwijs schattig. Ik smelt echt bij dit jurkje en met een legging in de kleur van het biesje eronder is het helemaal af. Of natuurlijk in de zomer zonder legging eronder.

Ik blijk grijs gewoon een erg leuke kleur te vinden voor meiden, want ook het onderstaande jurkje vind ik erg leuk en stoer. En die hoge sokken vind ik écht geweldig!

Eenhoorn jurkje

Dan hebben we nog een briljant B.Nosy zomer 2017 jurkje. Een roze jurkje met eenhoorn erop. Een eenhoorn is super hot op het moment en ik vind de kleuren van het jurkje geweldig. Stoer blauw gecombineerd met roze. De stof heeft een lichte stretch.
Ik vind hem echt heel erg mooi en ik denk dat ieder meisje helemaal blij zou zijn met die schattige eenhoorn erop.

Stoer rokje of mooie lange rok

Dan dit geweldige rokje én een gave lange rok met split. Ook hier zie je de grijze kleuren weer terug komen en ik vind roze gewoon heel tof matchen met grijs. Het rokje vind ik erg leuk vanwege het vrolijke motiefje. De lange rok vind ik geweldig vanwege de mooie split.

meisjeskleding

Wat vind jij het mooiste kledingstuk voor een meisje? En ben je op zoek naar meer meidenkleding inspiratie? Kijk dan eens op Girlslabel.com!


Lees ook: leuk merk voor meisjeskleding





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.