Fashion & Styling

De oplossing voor zweetvoeten bij kinderen: GEOX schoenen

Veel kinderen hebben last van zweetvoeten. In de winter is het meestal wel ietsje minder, maar zodra het weer wat warmer wordt dan komt dat probleem weer op. 

De oplossing tegen zweetvoeten

Sokjes die je zo onderhand kunt uitwringen en laten we het vooral niet hebben over de geur. Natuurlijk heb ik alle tips op internet al gelezen en we gebruiken de juiste sokken en leren schoenen. Het wordt er allemaal wel ietsje beter van, maar de oplossing is nog altijd ver zoek. Of eigenlijk, was ver zoek. We hebben namelijk nu wel echt een oplossing gevonden die voor ons werkt en serieus, ik ben daar zo blij mee!

GEOX

Jullie kennen ze vast wel, schoenen van GEOX. Bij ons werken die zo goed tegen die zweetvoetjes! Door de speciale ademende zool krijgen de voetjes het veel minder warm. De gaatjes zijn speciaal gemaakt om vocht naar buiten te laten, maar water niet naar binnen te laten. Hierdoor ademt de schoen dus.
De gaatjes moet je trouwens af en toe schoonmaken, anders kunnen ze natuurlijk niet meer goed ademen. Zeker als je kindje in het zand speelt is het handig om snel even de gaatjes weer open te maken.

ademende schoen zweetvoeten

Shoppen bij Nelson

Bij Nelson shopte ik deze super gave GEOX schoenen. Helemaal zomers met alle toffe kleurtjes. Ook helemaal in Jesse’s stijl trouwens. Hij vond ze fantastisch toen hij ze zag en stond te popelen om ze aan te doen. Dik pluspunt dat hij ze gewoon zelf dicht kan maken met de klittenband sluiting. Inmiddels kan hij wel strikken, maar nooit zo strak dat de veters langer dan een uur goed blijven zitten. Klittenband blijft voor nu dus de beste optie.

Mijn bestelling kwam een dag na bestellen al binnen. Helaas had ik een maatje te groot gekozen maar geen probleem, want retourneren gaat perfect. Je kunt de schoenen gratis terugbrengen naar een van de Nelson winkels, of tegen een kleine vergoeding retour sturen. Enkele dagen later kreeg ik de schoenen in een maatje kleiner binnen en gelukkig waren deze perfect! De service van Nelson is dus echt 10 punten waard, top!

zweetvoeten oplossing

De jongens waren trouwens erg blij met de verrassing die er bij de schoenen zat. Je krijgt bij je aankoop namelijk een leuke tekening en een gave ballon. Gewoon een kleinigheidje, maar wel erg leuk!

De schoen

De schoen die ik koos is uitgevoerd in een combinatie van nylon en suedine. De binnenvoering is van textiel en het voetbed van leer. De zolen zijn van rubber. Even goed inspuiten voor gebruik met een schoenenspray en ze zijn er klaar voor! En dan is het ook meteen klaar met die zweetvoeten.

Heb jij ook al ervaring met GEOX schoenen?

Lees ook deze schoenen reviews:
Schoenen Develab
Twin Tracksyle Schoenen
Bunnies schoenen





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



1 Comment

  • Reply
    Martin
    14 maart 2017 at 16:12

    Wel eens gedacht aan inlegzolen van cederhout?

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.