Fashion & Styling

Legends22: Net nieuw en nu al populair!

PR4Kids.Legends22.W16.402B4141.resizeLegends22 maakte dit jaar een vliegende start. De eerste pilot-collectie, die halverwege maart in de winkels lag, is zeer overweldigend ontvangen. Er zijn inmiddels 45 verkooppunten verdeeld over Nederland, België en Denemarken en dat is iets om waanzinnig trots op te zijn. Het geeft heel duidelijk weer hoe professioneel en goed de eerste collectie is opgezet.

Broers en zussen in stijl

Als broertje van het merk LoveStation22 timmert Legends22 lekker aan de weg met vergelijkbare materialen, kleurstijlen, prints en artworks. Deze originele werkwijze zorgt ervoor dat broertjes, zusjes, neefjes en nichtjes gehuld kunnen gaan in soortgelijke items.

PR4Kids.Legends22.W16.402B4214.resize

Eye-Catchers maken de mode

Legends22 is er zeker eentje om in het oog te houden. Mooie grafische prints en echte artworks sieren 40 verschillende stoere styles. Daarnaast is er een uitgebreid kleurenscala aan basic longsleeves en t-shirts met korte mouw, die elke outfit compleet maken.PR4Kids.Legends22.W16.402B4292.resize

De collectie focust zich voornamelijk op bovenstukken en dit zorgt ervoor dat elk item tot in detail prachtig is uitgewerkt. T-shirts met lange en korte mouw, stoere vesten en hoody’s met gave prints, gewatteerde bodywarmers, doorgestikte colberts in de meest prachtige kleuren en sweaters met fantastische artworks. Deze items gaan stuk voor stuk een HIT worden in de wereld van kids-fashion. Wees hier dus op tijd bij!

PR4Kids.Legends22.W16.402B4250.resize

Wie goed doet, goed ontmoet

Naast het maken van fantastische kleding, heeft Legends22 ook een heel groot en warm hart. Voor elk kledingstuk dat verkocht wordt, doneren zij namelijk een vast bedrag aan de Johan Cruyff Foundation. Deze foundation “brengt de jeugd in beweging” door o.a. Cruyff Courts te bouwen en schoolpleinen uitdagender te maken.

Go or No Go

Eerder verscheen er op Go or No Go een review online van een Legends22 shirt uit de zomercollectie. Benieuwd wat we daar van vonden? De review kun je hier vinden.
De foto’s in dit artikel zijn al van de nieuwe wintercollectie. Die vind ik ook echt heel erg tof en ik ga zeker een paar setjes aanschaffen voor de winter hoor. Helemaal stoer voor mijn groep-3-mannen!

PR4Kids.Legends22.W16.402B4305.resize

 





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



2 Comments

  • Reply
    Vlijtig Liesje
    13 september 2016 at 09:06

    Ik moet zeggen dat ik wel eens leukere kleren heb gezien. Maar het ziet er wel stoer uit.

  • Reply
    Joyce
    12 september 2016 at 10:02

    Ja wat een leuk merk he, ik werd helemaal blij van het zien van de nieuwe collectie 🙂

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.