Fashion & Styling

LCEE: Vrolijke pinguïns en stoere patronen

PR4Kids_LCEE_W16_7Q4A9447

Het stoere merk LCEE, het broertje van het geweldige meiden merk Le Chic, presenteerde onlangs de nieuwe wintercollectie. Ik laat je een aantal van mijn favorieten zien en review een kledingset. 

Poolreizen en flockprints

In de nieuwe LCEE wintercollectie vindt je veel blauwe en groene kleuren gecombineerd met een winterse geel en een vernieuwende grijs/groene kleur. De okergele kleur is helemaal hip deze winter, super dus dat LCEE daarop inspeelt.
In de collectie zitten shirts met een mooi artwork gemaakt van carbonized washed katoen. Dit geeft een heerlijk zacht en warm gevoel. Fotoprints van poolreizen, geborduurde badges en flockprints maken de outfits helemaal af.

PR4Kids_LCEE_W16_7Q4A9095

Artworks en applicaties

Voor een heerlijk warm en winters gevoel gebruikt LCEE tinten blauw die worden gecombineerd met warm bordeaux en een frisse rode tint. Er is veel gebruik gemaakt van opvallende artworks en applicaties van vilt of towelling. Denk aan mooie shirts op stoere broeken en opvallende sweaters.

Persoonlijk is één van mijn grootste favorieten het colbertje. Een super stoer jasje wat iedere outfit tot een super stoere maar toch klassieke look omtovert. Zeker in combinatie met een blousje is wat mij betreft de look helemaal af. Ideaal voor alle gelegenheden.

PR4Kids_LCEE_W16_7Q4A9854

LCEE voor klein en groot

LCEE kledingstukken kan je onderling goed combineren draai aangeven. Zo maak je in no time een klassieke of juist sportieve look.
Naast de kleding voor de grote stoere jongens (tot maat 164) heeft LCEE ook volop kleding voor de kleine kinderen en zelfs voor de allerkleinsten. Er zijn namelijk al toffe items verkrijgbaar vanaf maat 50!

baby-lcee

Ik vind bijvoorbeeld deze look ECHT briljant. De blauwe kleur van de blouse matcht perfect met het gele shirt. De broek met de stoere applicaties maakt de outfit helemaal af. Op deze manier heb je een super sportieve look gecreëerd. Doe je het shirtje uit, heb je ineens een hele nette, stoere look. Super leuk dus dat je het zo makkelijk kunt afwisselen in stijl.

pr4kids_lcee_w16_7q4a9174

Mijn favorieten

Zoals beloofd zou ik jullie een aantal favorieten van mij laten zien. Ik vind een sportieve look erg gaaf, dus ik kies altijd stoere kleding die lekker zit maar toch sportief eruit ziet. Hieronder zie je 6 van mijn favorieten. Ik vind het grijze vest echt geweldig, dat vind ik zo stoer staan! Eerder verklapte ik al dat ik een beetje verliefd ben op het colbertje. Dikke kans dat ik die ga shoppen, want ik zie een ideale outfit voor zowel school, als een feestje, als voor de feestdagen. Eigenlijk voor alle gelegenheden dus!

lcee

Review

Voor J. ontving ik een super stoer setje van LCEE. Het okergele pinguïnshirt en een stoere broek. J. vond het het shirt met de pinguïn geweldig. Hij vindt het shirt lekker zacht voelen en de pinguïn erop vindt hij heel grappig.

img_0613


Ik zelf koop vrijwel altijd broeken met lage zakken op de billen, omdat ik dat het mooiste vindt. Ik dacht even dat deze broek hoge zakken had, maar dat viel me erg mee en ze zitten er een beetje tussenin. Laag genoeg in ieder geval, want ik vind ze erg leuk zo!

lcee


De applicaties op de voorkant van de broek zitten stevig vast en zullen ook echt niet losgaan na het wassen. De broek is van een hele mooie, stevige kwaliteit. Ik ben daarom heel benieuwd hoelang de knieën goed blijven zonder vaal te worden of kapot te gaan, maar dat kan ik jullie natuurlijk pas over een poosje vertellen. Dat zal ik ook zeker doen!

J. is in ieder geval heel blij met zijn nieuwe LCEE set! Hij was heel duidelijk: een GO voor LCEE! Ben je benieuwd naar de hele collectie van LCEE of naar de verkooppunten? Neem dan een kijkje op bol.





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



No Comments

    Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.