Verjaardag & Traktaties Voeding en gezondheid Winnen

{ Review } | Een Pokémontaart van Taartenwinkel.nl

Zaterdag vierden we de verjaardag van Daan en Jesse samen met onze familie en vrienden. Naast een mooi versierde huiskamer vol slingers, ballonnen en andere gave versieringen hoort er bij een echt kinderfeest natuurlijk ook een gave taart. Zo’n taart waar je je kind echt onwijs mee verrast!

Op zoek naar de perfecte taart

Dus wij gingen op zoek naar een gave taart met een favoriet van Daan en Jesse. Daan en Jesse zijn op dit moment dol op Skylanders, Pokémon en Mario Bros. Een Skylander hadden we al als pinata. De versieringen waren van Mario Bros. En dus bleef Pokémon over.
Ik besloot dit jaar eens niet voor de klassieke Hema fototaart te gaan, maar een echte gave taart te zoeken. Na een aantal andere sites bezocht te hebben kwam ik terecht op de website van Taartenwinkel.nl. Wát een keuze zeg!
Dinotaarten, Dorataarten, Prinsessentaarten, Frozentaarten, Voetbaltaarten en ga zo maar door.

taartenwinkel taarten

Naast deze kindertaarten hebben ze trouwens nog veel meer mooie en lekkere taarten. Daar gingen wij dan ook voor, want toen ik deze taart zag, wist ik het meteen: dat moest hem worden!!


Een super coole 3D Pokémontaart! Drie lagen met bovenop een heuse Pokébol! En natuurlijk een Picachu erbij! De taart ziet er geweldig uit, het is echt een klein kunstwerk. Daarnaast is de smaak natuurlijk ook niet onbelangrijk en gelukkig was die ook perfect! Daan en Jesse riepen wel 3 keer hoe heerlijk ze de taart vonden en hebben heerlijk gesmuld. Net als al het bezoek! 🙂

Bij de taartenwinkel.nl heb je onwijs veel keuze uit allerlei gave 3D kindertaarten. Ze zijn één voor één geweldig. Ze zijn te bestellen vanaf 99 euro.

3d taart taartenwinkel

Als je een taart besteld wordt hij de volgende dag al bezorgd! Je kunt hem natuurlijk ook gewoon verder vooruit al bestellen, en de datum doorgeven waarop hij bezorgd moet worden.
Onze taart werd, volgens afspraak, de ochtend van het feest bezorgd. Ideaal, verser kan niet! De Taartenwinkel.nl geeft dan ook een garantie dat je taart op tijd bezorgd wordt!

Wij kozen dus voor de Pokémontaart. Zoals je op de foto’s wel kunt zien, was dit een schot in de roos! Daan en Jesse vonden de taart geweldig! Zelf ik vond de taart super mooi, hij zag er goed uit en jeetje, hij was écht heel erg lekker!!

Cake Smash

Mijn kids zijn natuurlijk al wat ouder en dus was dit voor hen de perfecte taart. Is je kindje nog een stuk jonger, dan zijn er vele andere leuke taartopties. Wat tegenwoordig ontzettend hip is, is een Cake Smash voor de kids die 1 jaar worden. Super leuk om als ouders te zien, voor de jarige job om te doen én natuurlijk voor de foto’s. Mijn kids zijn er helaas te oud voor, maar het is zeker een aanrader voor alle jonge ouders! 🙂

Afbeelding cake smash via Shutterstock. 





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



28 Comments

  • Reply
    Oma Will
    26 maart 2016 at 00:47

    Mijn kleindochter is gauw jarig en daar vind ik de Nijntje taart erg leuk voor.
    Ik doe graag mee met deze actie.

  • Reply
    Karen Vonk
    23 maart 2016 at 16:40

    Mijn dochtertje van 9 zegt: de Frozentaart, die is cool! Die dus…!

  • Reply
    Vivian
    21 maart 2016 at 21:07

    Het zou vast Nijntje 3D worden! Zoals Nijntje is er geen een 🙂

  • Reply
    Cheryl
    20 maart 2016 at 18:38

    Ik zou gaan voor de superhelden 32 taart ( 2 lagen)

  • Reply
    Nadia
    19 maart 2016 at 22:28

    Heel mooie taarten, erg creatief! Ik zou voor de voetbal taart gaan kiezen. Voor mijn voetbalgekke zoontje. ?

  • Reply
    Marian
    19 maart 2016 at 16:52

    WOW,wat een mooie taarten, knap hoor! Ik zou graag meedoen voor een taart voor mijn zoontjes 3e verjaardag. Hij is echt dol op auto’s en dan vooral raceauto’s. De formule 1 taart zal hij dan ook zeker in de smaak vallen! Heb het gedeeld op G+.

  • Reply
    maris
    18 maart 2016 at 09:49

    Ik doe heel graag mee. In mei wordt mn dochtertje 1 jaar…dus zou perfect zijn!!

  • Reply
    Fleur
    17 maart 2016 at 22:56

    Mijn dochter wordt volgende maand 7,5 jr. We vieren dat met haar kinderfeestje omdat ik het met alle festiviteiten rond haar echte verjaardag wel genoeg vind en ze zo iets heeft om nog naar uit te kijken (dan dat het dan ook beter weer is voor een kinderfeestje). Ze droomt al jaren van een 3D prinsessen verjaardagstaart. Dus deze winactie kan ik niet voorbij laten gaan!

  • Reply
    Annelaure van Zomeren
    17 maart 2016 at 21:59

    Binnenkort zijn mijn dochtertje en zoontje jarig en we vieren hun verjaardagen samen. De walvistaart zouden ze allebei supermooi vinden!

  • Reply
    Angelique
    17 maart 2016 at 16:41

    De Minion meisjes taart vind ik zo leuk,mijn dochtertje is dol op minions (ik ook hoor) maar meisjes minions zie je niet vaak en dan nog wel vermomd als zo’n lekkere taart Mmmm, smullen

  • Reply
    jolein koolske
    17 maart 2016 at 14:22

    Wooooww wat een super gave taarten zeg !!! Ik zou voor een elsa taart kiezen maar ze vond de barbie taart nog gaver dus ik zou voor de barbie taart gaan. Echt zoooooo schattig 🙂

  • Reply
    Sandra
    17 maart 2016 at 13:35

    dit was wel moeilijk kiezen, zo veel leuke taarten en modellen, ik ga voor de make-up 3Dtaart voor mijn pre-puber 😉

  • Reply
    Lida Koogje
    17 maart 2016 at 13:11

    Lieve hemel wat een geweldige mooie taarten zijn dat. Mijn neefje is eind April jarig en is gek op de Star Wars figuurtjes, als die er tussen zou zitten zou ik hem heel graag voor hem willen winnen.

  • Reply
    melissa
    17 maart 2016 at 10:33

    WAUW WAUW WAUW. wat een supergave prijs. echt ik kan me voorstellen dat dit de ultieme taarten zijn voor alle kids. ik waag dus graag een kansje en ik zou kiezen voor: peppa big of koekiemonster.

  • Reply
    Maartje
    17 maart 2016 at 09:46

    Ooooh leuk!!! De site werkt hier even niet mee, dus ik kan op het moment helaas niet de hele collectie zien, maar ik zag wel even snel de 3D piraten taart :)). Daar zou ik voor gaan voor mijn grote “kleine” broer die in juni jarig is. Net papa geworden en papa’s moeten ook verwend worden toch??!

  • Reply
    Bodil
    16 maart 2016 at 22:26

    Zonde om op te eten!!! 😀 😀 😀
    En ook erg moeilijk kiezen. De Peppa Pig taart vind ik er super leuk uit zien, met zo’n gezellige picknick er boven op! Prachtige details… Nijntje blijft ook geweldig met alle balonnen en slingers. Wij zijn thuis met ons vieren en hebben 2 dubbele verjaardagen. (Onze oudste dochter is op mijn verjaardag geboren, onze jongste 45 minuten na Papa’s verjaardag.) Dan is het super tof dat we de taart ook allemaal mooi vinden! Echte kunstwerken!

  • Reply
    Jan
    16 maart 2016 at 20:53

    Koekiemonster 3D taart

  • Reply
    Corinne de Graaf
    16 maart 2016 at 20:50

    De minion taart voor een jongen.Erg mooi en leuk.

  • Reply
    Astrid
    16 maart 2016 at 20:23

    Ja dochterlief zit te twijfelen tussen een Woezel en Pip taart en (hoe kon het ook anders) een Frozen taart…

  • Reply
    Anneliese de Waal
    16 maart 2016 at 13:53

    Ik zou kiezen voor de taart Elmo 3D,
    mijn zoontje vind Elmo erg leuk, zou hij prachtig vinden.
    Alle taarten zien er erg mooi uit 🙂

  • Reply
    Anouk
    16 maart 2016 at 13:47

    Ik zou kiezen voor de Winnie the pooh taart. Wel een slagje duurder maar de enigste waar en mijn zoontje en mijn dochtertje beiden gelukkig van worden en aangezien ze hun verjaardag gezamenlijk vieren zou dat wel prettig zijn.

  • Reply
    Nathalie
    16 maart 2016 at 09:15

    Wat een ongelooflijk gave taarten!!
    Onze dochter is 24 maart ‘t jarig en vieren het de 26ste… ik zou vroor de Mickey Mouse taart gaan 🙂

  • Reply
    Marjo
    16 maart 2016 at 08:57

    Wat een gave taarten, zelf wilde ik wel de cameratasje maar daar dacht dochterlief heel anders over toen ze de frozentaart zag met de vijf erop, die moest ik proberen te winnen want zij wordt toch bijna (september) 5 dus voor haar idee speciaal voor haar gemaakt. Dus ik doe graag mee voor mijn lieve meisje rhodé die helemaal fan is van frozen

  • Reply
    Cindy
    16 maart 2016 at 08:30

    Jammer dacht ik, hij is er niet. .toch zelf aan het frobelen want ik had het beloofd (aaarghh)..maar ja Hoera! Een Super Mario taart voor de grootste fan aller tijden. .

  • Reply
    elisabeth maria martina
    16 maart 2016 at 08:21

    tije zou zeker voor de legoman taart gaan

  • Reply
    Marian Zw.
    16 maart 2016 at 08:07

    Daar doe ik meteen aan mee! Die zien er zo super gaaf uit! Onze zoon is volgende maand jarig dus dat wordt een prachtige Legoman taart voor hem. En taart, dat vinden we zooooo lekker! Daar kun je ons bij wijze van spreken ‘s nachts wakker voor maken!

  • Reply
    Christa lindhout
    16 maart 2016 at 08:04

    Wow een pappa big taart zou ik kiezen voor een vriendin. Zij heeft twee kinderen die jarig zijn in april en de derde is ook de maand uitgerekend. Vind dat zij wel zo een taart verdienen!

  • Reply
    WOEHOE! Feestweek op Go-or-No-Go.nl! - Go or No Go
    16 maart 2016 at 07:55

    […] Win een kinder 3d taart twv 99 […]

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.