Fashion & Styling Inspiratie

Suits you well: Perfecte bruidsmeisjesjurken en bruidsjonkerkleding

Suits you well bruidsjonker

Ga je binnenkort trouwen en ben je op zoek naar de perfecte kleding voor je bruidsjonker of bruidsmeisje? Of viert je kindje binnenkort zijn of haar communie of een galafeest? Ik vond voor Daan en Jesse, toen zij onze bruidsjongens waren, de perfecte kinderkostuums in een erg gave webshop. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

In 2012 zijn Arno en ik getrouwd. Daan en Jesse waren toen 2 jaar en daarmee kwam mijn droom uit. Onze bruiloft met onze eigen kinderen als onze bruidsjongens. Dat leek me zo bijzonder, en dat was het ook! Ik vind het heel erg gaaf dat ze deze mooie dag mee hebben mogen beleven. En ze zagen er echt geweldig uit, kijk maar:

Suits you well

Natuurlijk zocht ik voor Daan en Jesse mooie bruidsjonkerkleding en die vind je niet zomaar hier in het dorp. Dus ging ik op internet op zoek naar een webshop voor kinderkostuums. Ik hoefde niet lang te zoeken, want al gauw kwam ik uit op Suits you well.
Bij www.Suitsyouwell.nl kun je terecht voor onder andere bruidsmeisjesjurken, bruidsjonkerkleding en communiekleding.
Er is enorm veel keuze, dus het kan bijna niet zo zijn dat je niet vindt waar je naar op zoek bent.

Bij de kinderkostuums voor de jongens vind je prachtige 3-delige kostuums in onder andere wit, grijs, zwart, beige, bruin en blauw. Bij ieder kostuum staat een maattabel, zodat je zeker weet dat je voor je kindje de juiste maat uit kiest.

Wat direct ook opvalt is de super voordelige prijs! Voor nog geen 40 euro heb je al een 3-delig kostuum en sommige kostuums zijn zelfs in de aanbieding voor maar 25 euro. Ook kun je losse giletjes en losse broeken kopen, er staan echt hele gave tussen! Ik vind dit glimmende giletje bijvoorbeeld echt geweldig!

Suits you well gilet bruidsjongen

Voor alle mooie prinsesjes en bruidsmeisjes heeft Suits you Well de mooiste jurken. Communiejurken, bruidsmeisjesjurken, galajurken en ga zo maar door. En natuurlijk in heel veel verschillende kleuren. Er is meer dan genoeg keuze en als ik een meisje had zou ik er stiekem gewoon meer dan 1 uitkiezen! Voor de prijs hoef je dat ook echt niet te laten want je hebt al onwijs mooie jurken vanaf 30 euro. Super leuk voor bijvoorbeeld een communiefeest en daarna blijvend leuk voor de verkleedkist, voor carnaval of voor een volgend feest.

Suits you well galajurk en bruidsmeisje

Natuurlijk kun je ook voor allerlei accessoires terecht op Suits you well. Zo vind je onder andere bolero’s, haaraccessoires, hoeden, stropdassen, schoenen, ringkussentjes en bloemenmandjes op de website.

Suits you well accessoires

Perfecte service!

Naast de ruime keuze is ook de klantenservice een punt waar ik erg enthousiast over ben. Suits you well is ontzettend goed bereikbaar via social media en hun website maar ook telefonisch en zelfs via WhatsApp. Je krijgt snel antwoord op je vragen.
Bestellingen worden vaak de volgende dag al geleverd en natuurlijk kun je je bestelling retourneren als hij niet goed is. Als je je bestelling via PayPal betaald, kun je zelfs de eventuele retourkosten declareren. (deze actie loopt op dit moment tot eind 2016)
Als er een probleem is wordt dit snel opgelost en ook na je aankoop staan ze open voor alle contact! Erg fijn, een webshop waar je echt op kunt bouwen!

Suits you well logo

Mocht je nu toch graag de kleding eerst zien, voelen en passen voor je over wil gaan tot aankoop, dan is dat ook geen probleem, want Suits you well heeft een winkel in Ede! Je hoeft geen afspraak te maken voor je langskomt, je kunt gewoon binnen wandelen op de dagen dat de winkel open is. Dat is op woensdag, vrijdag (ook ‘s avonds!) en zaterdag.

Kende jij Suits you well al?





♥ ♥ ♥ Op Go or No Go wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Dit betekent dat als jij op een van de links klikt, wij daar mogelijk een kleine commissie over krijgen. Het kost jou niets extra, maar het levert ons wel wat op. Met deze opbrengsten kunnen we deze website onderhouden. Ook krijgen wij soms betaald voor een artikel of we krijgen een product in ruil voor een blogpost. Onze mening blijft hierdoor nog steeds onveranderd en eerlijk. Voor meer informatie kun je de disclaimer doorlezen. ♥ ♥ ♥

 



4 Comments

  • Reply
    Hoe organiseer je een goed feest? - Go or No Go
    5 februari 2021 at 16:18

    […] je kunt natuurlijk ook de foamsticks bedrukken met je bereikte leeftijd of als je bijvoorbeeld een bruiloftsfeest geeft, is een ‘just married’ met jullie trouwdatum of namen natuurlijk super […]

  • Reply
    Eline
    20 februari 2016 at 12:16

    Oh wat schattig! Helaas net te laat, want ik ben enkele weken geleden getrouwd. 🙂

  • Reply
    Wilmaaa
    20 februari 2016 at 12:15

    Mijn zusje en schoonzusje waren mijn bruidsmeisjes en droegen prachtige jurkjes van suits you well 🙂

    • Reply
      Linda
      20 februari 2016 at 12:32

      Leuk zeg! Ja ze hebben er echt de meest geweldige jurkjes!

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.